Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ


Ο Υπεύθυνος της ακαδημίας Παντελής Βλαχογιάννης
Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και σε οικογενειακό κλίμα αφού βρέθηκαν περίπου 100 άτομα  η ακαδημία της ΑΕΚ Ερμιονίδας έκοψε την Παρασκευή το απόγευμα την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Καφέ BREAK. Όλοι σχεδόν οι μικροί ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρόν  εκτός από τρείς πού λόγω φροντιστηρίου δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο τυχερός της βραδιάς -που το φλουρί ήταν στο κομμάτι του - ο Γεράσιμος Κρητικός  ο οποίος κέρδισε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια αξίας 80 ευρώ.
 Να αναφέρουμε ότι την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους από πλευράς του Δήμου Ερμιονίδας ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αρης Δημαράκης ο οποίος να αναφέρουμε ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα στον Ερμή Ερμιόνης. Επίσης οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας Τάσος Σιώρας, Βασίλης Μπίμπας, Αιμίλιος Ελένης , ολόσωμο το Δ.Σ. της ομάδας οι πρόεδροι της Κορωνίδας Κοιλάδας Μιχάλης Λάμπρου και του Πορτοχελιακού  Νίκος Καλλιάνος.
Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε στους παραβρισκόμενους μπουφές με πλούσια εδέσματα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλη την εκδήλωση προετοίμασε άψογα ο υπεύθυνος της ακαδημίας από πλευράς διοίκησης Παντελής Βλαχογιάννης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: