Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ-WWW.DRAMAGOAL.GR

Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικές ομάδες και οι ποδοσφαιριστές τους να μην σχετίζεται με το οικονομικό ζήτημα. Όσο υπερβολική κι αν ακούγεται η παραπάνω άποψη, μπορούμε να αναφέρουμε με σιγουριά ότι και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα αναδείκνυαν σαν
«Νο1» πρόβλημα την αδυναμία μίας μεγάλης μερίδας ποδοσφαιριστών να αλλάξουν... φανέλα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Συγκεκριμένα, όσοι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν συμφωνητικό σε ερασιτεχνικό σωματείο το περασμένο καλοκαίρι και... μετάνιωσαν για την επιλογή τους, έχουν το δικαίωμα είτε να μεταγραφούν μόνο σε σωματείο επαγγελματικής κατηγορίας είτε να... κάνουν υπομονή μέχρι το προσεχές Καλοκαίρι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα τα παραπάνω αποτελούν εμπόδιο τόσο στις ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν κάποιους παίκτες, όσο και στους ίδιους που χάνουν την ευκαιρία για ένα καλύτερο βήμα στην καριέρα τους. Αυτό που προσάπτουν στην ΕΠΟ αμφότεροι οι σύλλογοι και οι ποδοσφαιριστές είναι πως πέρσι ενώ είχε αφήσει να διαρρεύσει πως από τον φετινό Χειμώνα θα επιτρέπονταν δύο μεταγραφικές κινήσεις, επί της ουσίας δεν άλλαξε το παραμικρό!

Οι μόνες διαφορές συγκριτικά με τον περσινό Γενάρη είναι πως φέτος δεν απαιτείται να γίνει ομαδική αποδέσμευση για να μεταγραφεί κάποιος ποδοσφαιριστής (ρύθμιση που κυρίως ευνοεί τις ομάδες της επαρχίας, οι οποίες δεν είχαν πολλά δελτία στην κατοχή τους για να προχωρήσουν σε ομαδική αποδέσμευση), όπως και το γεγονός ότι πλέον δεν χρειάζεται να γίνει αποδέσμευση και επανεγγραφή, αλλά αμέσως μεταγραφή.

Ήτοι οι διοικήσεις γλιτώνουν 200 ευρώ που απαιτούνταν κατά τη διαδικασία των περασμένων ετών. Το θέμα που «έκαιγε» ομάδες, ποδοσφαιριστές και... μάνατζερ δεν το ακούμπησε η ΕΠΟ, παρά το γεγονός ότι στην αρχή έτσι πίστευαν όλοι. Και αυτό ακριβώς υπογραμμίζουν τόσο οι ομάδες όσο και οι ποδοσφαιριστές της Δ' Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων. Ότι η ΕΠΟ στην ουσία τους κορόιδεψε...

ΠΗΓΗ : http://dramagoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: