Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ


Την Κυριακή το μεσημέρι η ακαδημία της ΑΕΚ Ερμιονίδας αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ακαδημία  του Δρεπανιακού Αστέρα. Δύο ομάδες πού είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου στην περιοχή της Ερμιονίδας, του Δρεπάνου και γενικά στο Αργολικό ποδόσφαιρο. Παιδιά γεννημένα το 1996-1997 και 1998 .
Πηγαίνοντας είκοσι λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα μπήκαμε στα αποδυτήρια της ομάδας του Κρανιδίου όπου εκεί ήταν ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Μαλτέζος και οι μικροί ποδοσφαιριστές . Ο 49 χρονος τεχνικός ήταν μπροστά στον μαγνητικό πίνακα ( φωτό) και ανέλυε τις κινήσεις πού θα κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο την ώρα του αγώνα .
Για όσους δεν γνωρίζουν ο Θανάσης Μαλτέζος είναι από τους πρώτους προπονητές-γυμναστές  στην Ερμιονίδα και στην Αργολίδα γενικότερα πού έφτιαξε την πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου ( κάποιες ομάδες στην Αργολίδα άκουγαν Ακαδημία Ποδοσφαίρου και δεν γνώριζαν την σημασία της )  στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Δίδυμα . Είχε μαζέψει τους πιτσιρικάδες του χωριού και τους δίδασκε το σωστό ποδόσφαιρο. Από τα χέρια του έχουν βγει ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε όλες σχεδόν της ομάδες της Ερμιονίδας.
Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι και ο προπονητής της αντρικής ομάδας του Κρανιδίου μετά την αποχώρηση του Αντώνη Τζιέρη τα Χριστούγεννα. Μάλιστα και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο λίγο πριν το Πάσχα πάλι είχε αναλάβει πάλι την ομάδα μετά την αποχώρηση του Αντώνη Τζιέρη και κατάφερε να την σώσει παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: