Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 2-0

Τριανταφυλλίδησ- Μπλάνας- Μπουγιούρας

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής η ΑΕΚ Ερμιονίδας. Η ομάδα του Θανάση Μαλτέζου μπήκε από το πρώτο λεπτό του αγώνα και έδειξε πιο είναι το αφεντικό. Μάλιστα δεν την πτόησε  ούτε η αναγκαστική αλλαγή πού έκανε στο 7 λεπτό όταν ο Θοδωρής Δρίτσας αισθάνθηκε κάποιο τράβηγμα και την θέση του πήρε ο Πέτγαζλης ο οποίος μάλιστα πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.
Πρώτη καλή φάση για το Κρανίδι στο 3 λεπτό όταν ο Χρήστου βρέθηκε λίγο έξω από την περιοχή και το σούτ πού έκανε έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κασιμάτη. Στο 5 νέο σούτ του Δειμέζη η μπάλα άουτ. Στο 7 όπως προείπαμε αναγκαστική αλλαγή του Δρίτσα με τον Πέτγαζλη.  Στο 10 λεπτό η σειρά του Αία να απειλήσει όταν ο Τριανταφυλλίδης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σούτ πού έκανε απέκρουσε ο Ραβούσης. Στο 22 ο Τζώρτζης έφυγε σαν βέλος από το κέντρο έφτασε σε θέση πλάγια και την κατάλληλη στιγμή   πάσαρε στον Πετγαζλη που ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Αία. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ανοίγοντας το σκορ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ¾ του γκολ ανήκουν στον Γιάννη Τζώρτζη. Στο 25 νέα ευκαιρία για το Κρανίδι το πλασέ του Πέτγαζλη απέκρουσε ο Κασιμάτης. Στο 31 σέντρα σουτ του Παππά η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Με αυτό το σκορ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη το Κρανίδι μπήκε το ίδιο δυνατά όπως το πρώτο ημίχρονο και στο 48 ο Σταματέλος με φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι άουτ. Στο 52 φάουλ έξω από την περιοχή του Κρανιδίου η μπάλα έφτασε στον Ζαφειρίου πού με κεφαλιά πήγε να παραβιάσει την εστία του Ραβούση που απέκρουσε σωτήρια στην δεξιά του γωνία. Ένα   λεπτό αργότερα ο Σταματέλος κάνει μία μαγική μπαλιά από αριστερά ,η μπάλα φτάνει στο ύψος του πέναλτι και ο Πέτγαζλης με κεφαλιά διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 56 ο Μπουγιούρας με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στο «γάμα» του Κασιμάτη που απογειώνετε και στέλνει την μπάλα κόρνερ. Από το λεπτό αυτό και μετά οι ομάδες έκαναν τις πρώτες τους αλλαγές με το Κρανίδι να συνεχίζει να ψάχνει το τρίτο γκολ πού όμως δεν ήρθε. Στο 90 λεπτό ο Τζώρτζης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Διακριθέντες από το Κρανίδι δεν μπορούμε να δούμε ιδιαίτερα κάποιους. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν την ψυχή τους για να έρθει αυτοί η νίκη. Οσο για την ομάδα του Αία Παραλίας ξεχώρισε ο αρχηγός του ο Τριανταφυλλίδης.
Η διαιτησία του κυρίου Μπλάνα από την Μεσσηνία ήταν άριστη

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  :  Ραβούσης, Γιαννούκαρης Τσολάκος, ,Κοξίδης.  Χρήστου, Δειμέζης ( 77 Κιρτάκης) , Παππάς ( 90 Νικόδημος Δ) , Δρίτσας,  (7λ Πέτγαζλης)  Σταματέλος   Μπουγιούρας Tζώρτζης
ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Κασιμάτης,, Κουσγκίνης, Κυριακάκος, Κοράκης Λ., Παπαδόπουλος Χρ, Χαραλαμπόπουλος,Κοράκης Γ., Σπυρίδης (55’Λιούρος), Ζαφειρίου , Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος Γ. (65’ Κάρολι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: