Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


Ο Πρόεδρος της ομάδας Αργύρης Λυμπερόπουλος
Πραγματοποιήθηκε  σήμερα η συγκέντρωση της ΑΕΚ Ερμιονίδας για την κοπή της πίτας της ομάδας. Ένα απρόοπτο όμως πού συνέβη στο τοπικό ζαχαροπλαστείο της περιοχής που θα έφερνε την πίτα στο χώρο της συγκέντρωσης δεν επέτρεψε να γίνει η κοπή της πίτας. Αντίθετα δόθηκε νέο ραντεβού την Παρασκευή το βράδυ στις 7 :30 στο Καφε Dali στο Κρανίδι .
Στην συγκέντρωση βρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. και περίπου  50 φίλαθλοι της ομάδας  , ενώ πολλά μηνύματα έστειλαν και κάποιοι από τους επαγγελματίες της περιοχής πού λόγω υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατόν να παραβρεθούν. Επίσης να αναφέρουμε ότι από πλευράς Δήμου παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κρανιδίου Αμυ Μονά και ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολυμπάδης.
Ακολούθησε ενημέρωση από τον πρόεδρο της ομάδας Αργύρη Λυμπερόπουλο για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τις υποχρεώσεις πού υπάρχουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος . Επίσης έγινε ενημέρωση από τον ταμία της ομάδας Γιώργο Αθανασούλα για τα οικονομικά της ομάδας μέχρι σήμερα και τις υπόλοιπες οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας.  Μετά ακολούθησε ενημέρωση από τον προπονητή της ομάδας για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: