Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ 2-0


Ένα σημαντικό τρίποντο για την παραμονή στην κατηγορία πανηγύρισε την Κυριακή (22/2) το Κρανίδι κερδίζοντας την ομάδα του Παναλίαρτου με σκορ 2-0.Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Κρανιδίου ήταν και πάλι ο Γρ.Παππάς που έβαλε δύο γκολ και είχε και δύο δοκάρια.

Ο ΑΓΩΝΑΣ: Δυνατά ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα του Κρανιδίου με την πρώτη φάση να γίνεται στο 11 λεπτό όταν ο Ψάρρης από αριστερά σέντραρε η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτυ εκεί πετάχτηκε ο Σπ.Παππάς έπιασε αδύναμη κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του Γκουλή. Γενικά η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν σε μαύρα χάλια κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο. Και αυτό έγινε πάλι στο 16 όταν η μπάλα πέρασε μπροστά από όλη σχεδόν την άμυνα τους έφτασε στον Ψάρρη στο αριστερό σουτ που εξαπέλυσε έδιωξε με υπερένταση ο Γκουλής Στο 20 και πάλι ο Ψάρρης έκανε μία σέντρα σουτ η μπάλα πήγαινε στο Γ της εστίας του Γκουλή που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μετζιάνι απευθείας στέλνοντας την μπάλα στην συμβολή των δοκών του Γκουλή.

Για να έρθει το 24 και ο Γρ.Παππάς εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία των αμυντικών να διώξουν την μπάλα σε σέντρα που έγινε από αριστερά με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκουλή κάνοντας το 1-0.Απο το γκολ και μετά οι φάσεις που έγιναν ήταν λιγοστές όμως στο 35 το Κρανίδι ζήτησε πέναλτυ όταν ο Σπ.Παππάς έπεσε μέσα στην περιοχή σε μαρκάρισμα αντιπάλου όμως ο διαιτητής είχε άλλη γνώμη. Η τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο έγινε στο 44 όταν ο Κλιάφας πήρε κεφαλιά μέσα στην περιοχή η μπάλα έφτασε στον Γρ.Παππά και αυτός με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στην επανάληψη περιμέναμε την ομάδα του Παναλίαρτου να έμπενε πιο δυνατά αλλά δυστυχώς διαψευστήκαμε. Το Κρανίδι απείλησε και πάλι με σουτ του Γρ.Παππά που απέκρουσε ο Γκουλής. Στο 60 ο Ψαρρής εκτέλεσε φάουλ από δεξιά η μπάλα έφτασε στο πέναλτυ περίπου εκεί πετάχτηκε ο Γρ. Παππάς και με κεφαλιά σημάδεψε ο οριζόντιο δοκάρι του Γκουλή. Στο 66 έγινε το 2-0 όταν ΄Μετζιάνι σέντραρε από αριστερά η μπάλα έφτασε την μεγάλη περιοχή και εκεί ο Γρ.Παππάς μς ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Στο 75 ο Χασακής πέρασε στον αγώνα στην θέση του Κλιάφα .Στο 78 σέντρα του Χασακή στο πέναλτυ πετάχτηκε ο Γρ.Παππάς και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να αποκρούση ο Γκουλής και μετά το δοκάρι.Στο 82 ο Βέργος σέντραρε παράλληλα προς την εστία του Γκουλή εκεί πετάχτηκε ο Χασακής και δεν πρόλαβε να σείλει την μπάλα στα διχτυα, η μπάλα έφτασε στον Μετζιάνι που αδρανησε προ κενής εστίας και πρόλαβε και απέκρουσε ο Γκουλής.

MVP : Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο μακράν καλύτερος του αγώνα ήταν ο Γρ.Παππάς. Ειδικά εάν έμπαιναν και τα δύο δοκάρια τότε θα είχε πετύχει το απόλυτο. Επίσης πολλοί καλοί ήταν ο Ψάρρης ο οποίος ήταν πηγή κινδύνου στις στημένες φάσεις από δεξιά όπως και ο Μετζιάνι από αριστερά. Από την ομάδα του Παναλίαρτου μας άρεσε ο αρνητικός πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών( λόγω τις τιμωρίας με -3 βαθμούς για αντικανονική συμμετοχή του στον εντός έδρας αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ερμή Μελιγούς) ο 36χρονος τερματοφύλακας Γκουλής.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ο διαιτητής Γκόγκος από τον Πειραιά τα πήγε πολύ καλά σε ένα δύσκολο αγώνα όπως και οι δύο βοηθοί του Καρφής και Παντελής.

ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ: Αυτό δεν έχει να κάνει με τον αγώνα αλλά αλλά με τον καιρό. Μετά το 60 λεπτό άρχισε να πέφτει χιονόνερο και ήταν αδύνατο να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι τον αγώνα και γι αυτό άρχισαν σιγά-σιγά να αποχωρούν

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ: Σωτηράκης, Λεβιδιώτης, Νούλας, Βέργος, Κουμπούρας, Γιάννος, Μετζιάνι, Σπ.Παππάς,. ( Πετρ.Ελένης) Κλιάφας, (75 Χασακής) Ψάρρης,Γρ.Παππάς, (90 Καλατζής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: