Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ 2-0

Με ένα γκολ του Γρηγόρη Παππά στο 64 και ένα του Λάζαρου Κουμπούρα στο 82 η ΑΕΚ Ερμιονίδος κέρδισε τον Ολυμπιακό Γυθείου με 2-0.

Ο ΑΓΩΝΑΣ: Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα του Κρανιδίου που από το πρώτο λεπτό επέβαλε τον ρυθμό της και τον Ολυμπιακό Γυθείου σε ένα παθητικό ρόλο. Ευχάριστο γεγονός στον σημερινό αγώνα ήταν η πρώτη εμφάνιση του νεοαποκτηθέντα Χρήστου Χασάκη. Ενας παίκτης που τον ένιωσαν για τα καλά οι αμυντικοί του Γυθείου.Ξέρει να παίρνει θέσεις μέσα στο γήπεδο, να ανοίγει διαδρόμους στους συμπαίκτες του και γενικά είναι ένας παίκτης που θα βοηθήθει επιθετικά την ομάδα μας.

Στο 1 λεπτό του αγώνα ο Χασάκης από κόρνερ του Ψαρρή έστειλε λίγο την μπάλα άουτ. Στο 3 σε μπάσιμο του Σπ. Παππά από δεξιά έκανε σέντρα και πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα ο Γρ Παππάς οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 5 ο Χασάκης και πάλι πρωταγωνιστής η κεφαλιά του έφυγε άουτ. Στο 15 ορθώς ακυρώθηκε γκολ του Κρανιδίου σαν οφσάιντ. Στο 20 λεπτό και πάλι ο Χασάκης σε σέντρα που έγινε πετάχτηκε από το σημείο του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 23 νέα ευκαιρία για το Κρανίδι όταν το σουτ του Γιάννου απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Η ομάδα του Γυθείου πίεσε στο τρίλεπτο 33-36 με μοναδικό κέρδος τρία αλλεπάλληλα κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Στο 37 ο Μεντζιάνι είδε την κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ σε αντίπαλο. Στο 42 ο Μετζιάνι με απευθείας κόρνερ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Γυθείου χωρίς αποτέλεσμα και στην αντεπίθεση ένα δυνατό σουτ των παικτών του Γυθείου απέκρουσε στην κλειστεί του γωνία ο Σωτηράκης σταθερά. Για να φτάσουμε έτσι στο ημίχρονο και να αρχίσουν να ακούγονται οι πρώτες μουρμούρες από πλευράς οπαδών για το 0-0 που ήταν το σκορ.

Στην επανάληψη πιστεύαμε πως θα βλέπαμε το Κρανίδι να έμπαινε με δύναμη στον αγωνιστικό χώρο αλλά διαψευστήκαμε. Η πρώτη φάση έγινε στο 50 όταν και πάλι ο Μεντζιάνι προσπάθησε να απειλήσει με κόρνερ. Στο 55 ο Σπ. Παππάς τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για σκληρό παιγνίδι σε αντίπαλο. Στο 59 ο Θωμάς Κουρκούνας πέρασε τον Κλιάφα στην θέση του Ψαρρή μια απόφαση που αποδοκίμασαν οι φίλαθλοι

Για να έρθει το 64 όταν ο Γρ. Παππάς πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή του Γυθείου ύστερα από λάθος των αμυντικών του και με ένα δυνατό σουτ έστειλε τν μπάλα στα δίχτυα του Γυθείου κάνοντας το 1-0 μέσα σε αποθέωση. Το γκολ αυτό έλυσε τα πόδια των παικτών μας που στην συνέχεια επέβαλαν το ρυθμό τους και ταυτόχρονα έψαχναν για το δεύτερο γκόλ.Το γκόλ δεν άργησε να έρθει όταν στο 82 ο Σπ. Παππάς κέρδισε ένα φάουλ από αριστερά το κτύπησε ο Μεντζιάνι και ο προωθημένος Κουμπούρας με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος των διχτύων του Γυθείου κάνοντας το τελικό 2-0.Ενα λεπτό αργότερα παραλίγο να γίνει το 3-0 αλλά οι αμυντικοί του Γυθείου έδιωξαν την τελευταία στιγμή μπροστά από τον Γρ. Παππά.

MVP : Ο Σπ. Παππάς με το γκολ με το γκολ που έβαλε και άνοιξε το σκορ όπως και ο Κουμπούρας από εκτός από καλός αμυντικός φαίνεται ότι είναι και καλός στο σκοράρισμα. Επίσης ο Σπ. Παππάς έκανε πολλά χιλιόμετρα ,ο Χασάκης ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπως και τα υπόλοιπα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ : Ο Νικολόπουλος δεν τα πήγε καλά. Έκανε λάθη που ευτυχώς δεν κόστισαν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Σωτηράκης Βέργος, Νούλας, Ντάκος (83 Ελένης Ι.), Γιάννος, Κουμπούρας, Μετζιάνι (82 Κιάφα) Σπ.ΠαππάςΓρ. ΠαππάςΣπ. ,Ψαρρής (58 Κλιάφας) ,Χασάκης,

Δεν υπάρχουν σχόλια: