Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-1

Φάση απο τον αγώνα του πρώτου γύρου στο Κρανίδι
Με τον Θανάση Χρήστου και τον Αλέξη Λάμπρου στην αρχική ενδεκάδα αλλά χωρίς τον Ανδρέα Ραβούση τον Σωτήρη Μπουγιούα που είναι τιμωρημένοι και χωρίς τον Νίκο Δειμέζη που είναι τραυματίας θα παραταχθεί σήμερα η ΑΕΚ Ερμιονίδας στο γήπεδο του Ναυπλίου. Η ενδεκάδα πού αναμένετε να παρατάξει ο Θανάσης Μαλτέζος είναι : Λάμπρου Γιαννούκαρης ( ο τελευταίος του αγώνας με τα χρώματα του Κρανιδίου) Τσολάκος, Κοξίδης, Λαύκας, Χρήστου , Παππάς, Δρίτσας, Πέτγαζλης, Τζώρτζης και Σταματέλος.Υπάρχει μία πιθανότητα στην θέση του Γιαννούκαρη να παίξει ο Τσιρτσίκος.
Για τον Παναυπλιακό δεν έχουμε πληροφορίες ,το σίγουρο είναι πως δεν θα αγωνισθούν οι τιμωρημένοι Συντρίγκος και Γκιαούρης..............
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Κ.Κωνσταντάκης με βοηθούς τους Π.Μεσσήνη και Τζόλα Θεοδώρα όλοι του συνδέσμου Αχαίας.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ. Στο 22’ ο Ζαχαράκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και στις καθυστερήσεις (45’) ο Δρυμούρας έκανε το 2-0 με κοντινή προβολή.
Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στην διεκδίκηση κάποιου βαθμού, από το πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους. Μία προβολή του Δρίτσα διαμόρφωσε το 2-1 στο 46’, σκορ το οποίο δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά.
Πανναυπλιακός: Παναγιωτόπουλος, Ταμπάκης, Σάκουλης, Δρούζας, Παπαγεωργόπουλος, Αντωνόπουλος, Δρυμούρας, Παπουτσής, Θρισύρας (85’ Παπαϊωάννου), Κοκορομύτης, Ζαχαράκης (89’ Κατσιάπης).
ΑΕ Κρανιδίου: Λάμπρου, Γιαννούκαρης, Κοξίδης, Τσολάκος, Λαύκας (46’ Τσιρτσίκος), Χρήστου, Παππάς, Δρίτσας, Πέτγαζλης, Τζώρτζης, Σταματέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: