Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 3-2

Ένα πλούσιο σε φάσεις αγώνα παρακολούθησαν οι 150 περίπου θεατές σήμερα στο Κρανίδι η ΑΕΚ Ερμιονίδας κέρδισε τον Αστέρα Δρεπάνου με σκορ 3-2. Ήταν μία νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αφού η γραμμή του υποβιβασμού έχει κολλήσει στους 22 βαθμούς.
Στο 2 λεπτό το Δρέπανο λίγο έλλειψε να ανοίξει το σκορ όταν ο Ισούφη  εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά στέλνοντας την μπάλα στο Γ του Ραβούση που απογειώθηκε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 9 ψυχρολουσία για το Κρανίδι όταν ο Δρίτσας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ύστερα από κόρνερ του Ισούφη κάνοντας το 0-1. Στο 15 ο Πέτγαζλης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από φάουλ του Σταματέλου. Στο 21 δυνατό σούτ του Πέτγαζλη η μπάλα λίγο άουτ. Στο 24 ο Σταματέλος με σούτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 31 την ίδια τύχη είχε σουτ του Μπουγιούρα. Στο 35 ο Μπουγιούρας αντικρίζει την κίτρινη κάρτα που είναι η Τρίτη και του στερεί την συμμετοχή στον επόμενο αγώνα αφού είναι η τέταρτη, Με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Θανάσης Μαλτέζος πέρασε τον νεοαποκτηθέντα Τσιρτσίκο στην θέση του Τσολάκου που ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις. Στο 49 ο Πέτγαζλης ύστερα από κόρνερ του Τζώρτζη με κεφαλιά έκανε το 1-1 λυτρώνοντας του φιλάθλους του Κρανιδίου .Στο 65 ο Δρίτσας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 70 έγινε μία φάση διαρκείας στα καρέ του Δρεπάνου με πρωταγωνιστές τον Πιτερό τον Σταυρόπουλο και τον Δρίτσα. Εκεί συγκρούστηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές του Δρεπάνου μεταξύ τους επωφελήθηκε  ο Δρίτσας και με σουτ έκανε το 2-1 . Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Δρεπάνου ο οποίος με δυσκολία συνέχυσε για δέκα περίπου λεπτά και στο  80 αντικαταστάθηκε από τον Παπαγιάννη. Στο 75 ο Παπαδημητρίου αντικρίζει την δεύτερη κάρτα για διαμαρτυρία. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου   για τις πρώτες βοήθειες αφού είχε κτύπημα στο δεξί πλευρό. Στο 82 τραγικό λάθος του  Παπαγιάννη πού πήγε να διώξει με σουτ από την περιοχή του άτσαλα η μπάλα γύρισε προς την εστία του και εκεί ο Τζώρτζης με σουτ έκανε το 3-1 δίνοντας τέλος στην αγωνία των φιλάθλων του Κρανιδίου . Στο 85 ο Ραβούσης αντικρίζει την κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση και συμπληρώνει τις τέσσερεις .Στο 91 το Δρέπανο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Λαύκα και ο Καζάς έκανε το 3-2.
Από το Κρανίδι πολύ καλή απόδοση είχαν όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές  της ομάδας με τον Αντρέα Ραβούση να κερδίζει τις εντυπώσεις αφού με τις επεμβάσεις του κάτω από τα δοκάρια .
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Κακριδής Παναγιώτης   ( ΚΟΡΙΝΘΟΥ) Βοηθοί : Χίνος Ορέστης Ρούσσος Αθανάσιος
ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  :  Ραβούσης, Γιαννούκαρης Τσολάκος,( 46 Τσιρτσίκος) ,Κοξίδης.  Λαύκας, , Παππάς, Δρίτσας,( 89 Κιρτάκης)   Πέτγαζλης ( 90 Νικόδημος Δ.) Σταματέλος   Μπουγιούρας Tζώρτζης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ: Πιττερός ( λογ.τραυμ 80 Παπαγιάννης), Αναγνωστόπουλος ,Παπαδημητρίου , Καχριμάνης, Τράκας, Καζάς Παπασαράντος,( 59 Μπελέσης) Ισούφη , Αντωνιάδης,( 69 Σχίζας)  Γκιόλας, Σταυρόπουλος,

Δεν υπάρχουν σχόλια: