Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (12.30) ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το περασμένο Σάββατο σε ξενοδοχείο της Λάρισας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας συντονιστικής επιτροπής των εκπροσώπων των ομάδων της Δ Εθνικής, από του (9) εννέα ομίλους της κατηγορίας, όπου καταγράφηκαν λεπτομερώς όλα όσα ταλανίζουν εδώ και χρόνια τα σωματεία αυτά και με πιο κρίσιμο το οικονομικό, αλλά και πολλά άλλα που αντιμετωπίζουν, όπως είναι τα υπέρογκα πρόστιμα που επιβάλλει η πειθαρχική επιτροπή και τα μεγάλα εξοδολόγια της διαιτησίας και των παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας.
Έγινε λοιπόν η καταγραφή όλων των αιτημάτων μέσα από τις συγκεντρώσεις των σωματείων σε κάθε όμιλο και πρώτο απ’ αυτά ήταν να ζητηθεί άμεσα ακρόαση από τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, όπου θα κατέθεταν όλα αυτά τα αιτήματα, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί, με τα ίδια τα σωματεία να βρίσκονται σε κατάσταση εξόντωσης. Έτσι την περασμένη Δευτέρα απεστάλη στην ΕΠΟ το αίτημα για ακρόαση το οποίο έγινε αποδεκτό και μάλιστα ορίστηκε η συνάντηση να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 12.30 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΟ στο Ελληνικό.

Από πλευράς της συντονιστικής επιτροπής των σωματείων της Δ Εθνικής θα εκλεχθεί μία αντιπροσωπεία τριών μελών της η οποία θα παρουσιάσει στον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ όλα τα αιτήματα που αποφάσισαν τα σωματεία να ζητήσουν και από την Πολιτεία και όπως αναφέρουν πληροφορίες θα τεθεί και ορισμένο χρονικό περιθώριο για την αποδοχή ή όχι των αιτημάτων έχοντας υπ ‘ όψη ότι απ’ όλους έχει ζητηθεί να προχωρήσουν οι ομάδες σε αποχή από το πρωτάθλημα στις αρχές του επόμενου μήνα.

Επίσης ήδη την υπόθεση της νομιμοποίησης του θεσμικού αυτού οργάνου, έχουν αναλάβει δύο δικηγόροι, οι κ. κ. Λίβας και Γεωργίου, οι οποίοι θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες πάνω στο θέμα αυτό.

Απαίτηση όλων των ομάδων της κατηγορίας είναι να δοθούν άμεσα λύσεις στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κύρια στο οικονομικό και την μη επιχορήγησή τους από την Πολιτεία τα τελευταία τέσσερα τουλάχιστον χρόνια. Ήδη από χθες , μία ακόμη ομάδα αποχώρησε από το πρωτάθλημα του 5ου ομίλου, ο Άρης Φιλιατών και τα μηνύματα λένε ότι αναμένεται να αποχωρήσουν και άλλες.
ΠΗΓΗ : http://dramagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: