Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 4-1



Θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Καρνέζη για το ρεπορτάζ του αγώνα .



Εύκολο απόγευμα για τον Παναρκαδικό, ο οποίος συνέτριψε το Κρανίδι με 4-1. Οι παίχτες του Αντώνη Μαυρέα καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, κάνοντας στο δεύτερο συντήρηση δυνάμεων ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας την προσεχή Τετάρτη. .........
Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Σπύρος Λαγός με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γιάννη Λαγού, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Δήμος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Στο 29’ Ο Τζιανής πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και αποφεύγοντας τρεις αντιπάλους έφτασε στη μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0 και στο 44’ ο Πετρόπουλος έκανε δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σωπιάδης με πλασέ πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του.


Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 87’ με κεφαλιά του Μπουγιούρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης του συνδέσμου Μεσσηνίας

Παναρκαδικός: Γεωργακόπουλος, Γ. Λαγός, Μπούτας, Κωστάκης, Καλογιαννίδης, Κοσκολός, Πετρόπουλος, Δήμος  (75’ Χρονόπουλος), Τζιανής (56’ Αποστολόπουλος), Σ. Λαγός, Σωπιάδης (64’ Αγγελάκος)
Κρανίδι: Διαμαντής (46’ Λάμπρου), Κοξίδης, Νικεδήμας, Κιρτάκης, Τσιρτσίκος, Χρήστου, Δεϊμέζης, Δρίτσας, Μπουγιούρας, Τζώρτζης, Σταματέλλος (82’ Κρητικός)

Δεν υπάρχουν σχόλια: