Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΛΑΒΙΟ-ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΗ Η Δ ΕΘΝΙΚΗ-«ΚΑΙΕΙ» Ο ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ



Όπως ήδη έγινε γνωστό από την περασμένη Πέμπτη, μετά την συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής της Δ εθνικής με τον Γ.Γ.Α. Πάνο Μπιτσαξή, η οποία απέβη άκαρπη, σήμερα στις 12 το μεσημέρι αντιπροσωπεία της θα έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκή Πιλάβιο, .............για θέματα τα οποία άπτονται της ομοσπονδίας και δεν είναι άλλα από τα εξοντωτικά πρόστιμα που επιβάλλονται βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα που ψήφισαν οι πρόεδροι των Ενώσεων (όλοι), τα έξοδα διαιτησίας και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας, τα έξοδα μετακίνησης, αλλά και να ζητήσουν την παρέμβασή του σ΄ ότι αφορά τις επιχορηγήσεις που αρνείται να αποδώσει η Πολιτεία, αλλά δίνει τόσο στην Ομοσπονδία, όσο και στις Ενώσεις, τις οποίες συντηρούν βέβαια τα ερασιτεχνικά σωματεία. 
Σύμφωνα με τα όσα άφησαν να εννοηθούν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής, δεν περιμένουν κάτι ουσιαστικό από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, όπως και από τη επιτροπή πρωταθλήματος υπό τον κ. Σαρρή. Ήδη οι 10 εκλεγμένοι εκπρόσωποι των ομίλων είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν άμεσα τις εξουσιοδοτήσεις που έχουν από το 98% των σωματείων όλης της χώρας για άμεση κινητοποίηση και αποχή ακόμη και από τα παιχνίδια της Κυριακής, κάτι βέβαια που δεν λίγοι αυτοί που το προεξοφλούν. Ένα από τα αιτήματα που θα καταθέσουν είναι και το θέμα της αύξησης των ομάδων που θα υποβιβαστούν, με απόφαση του Δ. Σ. που πάρθηκε τρεις μήνες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος και κατά της οποίας θα γίνει προσφυγή για παράβαση της προκήρυξης αλλά και του Κ.Α.Π., ο οποίος ορίζει ότι οι κανόνες πρέπει να γίνονται γνωστοί πριν την έναρξη της επίσημης αγωνιστικής περιόδου και πριν από την κλήρωση του όποιου πρωταθλήματος Εθνικής κατηγορίας. 

Το τελευταίο, το οποίο είναι σε συνάρτηση και με την απόφαση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών για αποχή από τους αγώνες των πρωταθλημάτων που συμμετέχουν οι ομάδες τους, είναι να δοθεί ευρεία δημοσιότητα σ΄ όλα τα ΜΜΕ, εγχώρια και διεθνή, στις διεθνείς αρχές του ποδοσφαίρου (ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΦΙΦΑ), κάτι το οποίο θα είναι άκρως δυσφημιστικό για την σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας, η οποία ήδη βρίσκεται σε δυσχερή θέση με τα επεισόδια που υπήρξαν σε πολλά γήπεδα όχι μόνο των επαγγελματικών κατηγοριών, αλλά και του μοναδικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: