Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ -ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-0



Την ήττα με 3-0 γνώρισε σήμερα στις Ερυθρές η ΑΕΚ Ερμιονίδας. Δεν θα σταθούμε στο σκορ όσο στην ενδεκάδα που παρέταξε ο Θανάσης Μαλτέζος. Μία ενδεκάδα με ποδοσφαιριστές μικρούς από την περιοχή του Κρανιδίου και γενικά από τις γύρω περιοχές που θα αποτελέσουν την αρχή για να στηθεί μία νέα ομάδα  . Αναλυτικά να αναφέρουμε την ενδεκάδα . 
Λαμπρου , Κρητικός ( 65 Μπίμπας) ,Κιρτάκης, ( 87 Γαλανόπουλος) Κοξίδης ,Τσιρτσίκος ,Χρήστου, Δειμέζης ,Μπουγιούρας, Δρίτσας, Τζώρτζης , Σταματέλος,
Οπως βλέπουμε αγωνίστηκαν τέσσερα  παιδιά που είναι μόλις 14 ετών ( Κρητικός   Μπίμπας ,Κιρτάκης,  Γαλανόπουλος και αυτό πιστεύουμε πως λέει πολλά . 
Για την ιστορία να αναφέρουμε το ρεπορτάζ και τα στοιχεία του αγώνα. Στο 10 λεπτό ο Πλαβούκος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Βοιωτούς και στο 41 ο Μακρής με σουτ διπλασίασε τα γκολ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τσαούσης στο 63 . Στο 80 περίπου ο Σταματέλος πήρε κόκκινη κάρτα.
Για την Δαφνη Ερυθρών αγωνίστηκαν  Κουτρούμπας ,Πλαβούκος (46' Κ. Κώνστας) , Κομίνης, Μάγκας,( 65 Ταυλαρίδης)  Αβράμπος, Μακρής ( 53 Τσαούσης) , Τσαλμάς,  Λεοντής Μ. Κώνστας, Μήτρου  Τσατσαρώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: