Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ



ΠΗΓΗ : 

Σε πυρετό διαβουλεύσεων βρίσκονται οι εκπρόσωποι των δέκα ομίλων της Δ’ Εθνικής, περιμένοντας τις αποφάσεις της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ.

Στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας την περασμένη Παρασκευή τα αιτήματα που είχε καταθέσει η συντονιστική επιτροπή των συλλόγων της κατηγορίας απασχόλησαν λίγα μόλις λεπτά τα μέλη. Κάποια κρίθηκαν πως δεν είναι αρμόδιο το συμβούλιο να τα εξετάσει, όπως αυτό της μείωσης των προστίμων που επιβάλλονται από την Πειθαρχική Επιτροπή. Για το ζήτημα της αποχής η εισήγηση ήταν πως δεν γίνεται η διοργανώτρια αρχή να συναινέσει στην αναβολή των αγωνιστικών, ενώ για τα υπόλοιπα, κρίθηκε αρμόδια η επιτροπή της Δ’ Εθνικής.

Αυτή η τριμελής επιτροπή θα συνεδριάσει αύριο για να πάρει σχετικές αποφάσεις. Όπως διαφάνηκε την Παρασκευή, τα μόνα αιτήματα της συντονιστικής επιτροπής των συλλόγων που θα ικανοποιηθούν είναι αυτό της απαλλαγής του κόστους του παρατηρητή αγώνα (60 ευρώ), όπως και το ενδεχόμενο να αυξηθεί το ποσοστό των χρημάτων που επιστρέφεται στα σωματεία στο τέλος της χρονιάς από τα πρόστιμα που καταβάλουν.

Ως αύριο το μεσημέρι οι εκπρόσωποι των ομάδων σε κάθε όμιλο θα έχουν συναντηθεί και θα έχουν προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Μόλις ανακοινωθούν επίσημα από την επιτροπή της Δ’ Εθνικής τα μέτρα για την ανακούφιση των συλλόγων της κατηγορίας, τότε θα υπάρξει η επίσημη αντίδραση των ομάδων, με το σενάριο της αποχής να βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο… Κι αυτό γιατί οι ομάδες έχουν εκνευριστεί από την αδιαφορία της ΕΠΟ προς τα προβλήματά τους, παρά το γεγονός ότι η Δ’ Εθνική είναι το μόνο πρωτάθλημα που διοργανώνεται εξ’ ολοκλήρου από την ομοσπονδία και η αποχή από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις είναι ο μόνος τρόπος αντίδρασης που διαθέτουν.

Γιώργος Καλαποτλής: «Ας μας πει η ΕΠΟ τον τρόπο»

Μέχρι πριν μερικές ημέρες τα βέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των σωματείων της Δ Εθνικής στρέφονταν σχεδόν αποκλειστικά προς την Πολιτεία και τον Γ.Γ.Α. Πάνο Μπιτσαξή, εξαιτίας της τριετούς και πλέον ασυνέπειας που έχει επιδείξει στο θέμα των επιχορηγήσεων. Από την περασμένη Παρασκευή, όμως, στο στόχαστρο έχει μπει και η ΕΠΟ, που δεν απέδειξε με... έργα τα λόγια στήριξης προς τους συλλόγους της Δ Εθνικής. Ενδεικτικά είναι τα λόγια του Γιώργου Καλαποτλή για τις εξελίξεις αυτές: «Περιμένουμε ακόμα την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ, με την οποία θα μας ενημερώσει για όσα συζητήθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα». 

Αναφορικά με την απόρριψη του αιτήματος για αναβολή της αγωνιστικής από την ίδια την διοργανώτρια Αρχή, ο έμπειρος παράγοντας υπογράμμισε: «Η ΕΠΟ απέρριψε το αίτημά μας επειδή το θεώρησε ότι δεν είναι ο σωστός τρόπος αντίδρασης στα δίκαια αιτήματά μας. Ας μας πει η ΕΠΟ, λοιπόν, τον σωστό τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιδράσουμε! Μην ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι αυτοί εκπροσωπούν τα σωματεία». Όσο για τις επόμενες ενέργειες του Συντονιστικού οργάνου των 10 ομίλων της κατηγορίας, ο Γιώργος Καλαποτλής τόνισε: «Χθες και σήμερα τα μέλη της συντονιστικής ήταν και θα είμαστε σε διαρκείς διαβουλεύσεις και θα αποφασίσουμε για το πως θα κινηθούμε. Το σίγουρο είναι ότι οι παράγοντες όλων των ομάδων είναι εξαγριωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: