Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΑΜΣ ΒΡΑΣΙΕΣ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 4-0

πηγή: astrosnews.gr

Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα επιβλήθηκε με 4-0 των αντιπάλων της, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και ικανοποιώντας με την απόδοσή της όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες με τους Μπάρλα, Δημάκο, Παπανικολάου και Αγγελόπουλο. Το πρ΄το γκολ σημείωσε ο Μπάρλας, στο 38', μετά από ασίστ του Δημάκου. 

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αγίου Ανδρέα συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά κατάφερε να είναι και πιο αποτελεσματική. Μετά το 50ο λεπτό όπου ο Παπανικολάου είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ και το 56' όπου ο Δημάκος δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να σκοράρει, ήρθε η φάση του 60' όταν ο Γιάννος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

Στο 62' ο πολύ καλός στο ματς, Αγγελόπουλος έκλεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και από πολύ πλάγια αριστερά, πλάσαρε όμορφα και πέτυχε το 3-0, ενώ στο 67', πάλι ο Αγγελόπουλος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΒΡΑΣΙΕΣ: Παπαδόπουλος Κλ., Καλαντζής, Μαντέλος, Παππάς (79' Τσολάκου), Παρασκευάς, Κυριακίδης, Αγγελόπουλος, Αδάμης Ι, (70' Αδάμης Δ.) Μπάρλας (74' Παπαδόπουλος), Δημάκος, Παπανικολάου. 

ΑΕΚ Ερμιονίδας: Ραβούσης, Κοξίδης, Γιάννος, Μπουγιούρας, Δεϊμεζής (80' Νικελίνα), Χρήστου, Παππάς (65' Κιρτάκης), Δρίτσας, Πετγαζλής, Τζώρτζης, Λάφκας (72' Τσιμπίκος).

πηγή: astrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: