Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 5-0 ( ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)


Άνετη επικράτηση της Ακαδημίας της ΑΕΚ Ερμιονίδας με το ευρύ σκορ 5-0 απέναντι στην Ακαδημία της Κορωνίδας Κοιλάδας. Να σημειώσουμε ότι το Κρανίδι στερήθηκε τις υπηρεσίες των Λάβρενιουκ ,Γαλανόπουλου, Κέντρου, Μάστορα ,Κιρτάκη, Κρητικού, Ρίκα, Τίρο και Παύλου Διαμαντή .Ευτύχησε όμως να έχει σε μεγάλη ημέρα τον Βασίλη Κυριακίδη ο οποίος έκανε χατ- τρικ.
Στο 9 λεπτό ο Σκεντεράι εκτέλεσε κόρνερ στην καρδιά της άμυνας της Κοιλάδας και εκεί ο Οψιμούλης στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ανοίγοντας το σκορ. Στο 22 ο Κυριακίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για το Κρανίδι. Στο 27 ο Παλαιοβράχας έκανε σέντρα στην μικρή περιοχή της Κοιλάδας και ο Ζέρβας στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 3-0. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο 40 ο Κακουριώτης με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή της Κοιλάδας το σουτ που έκανε η μπάλα κτύπησε το δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Κυριακίδηε με δυνατό σουτ έκανε το 4-0. Στο 64 ο Κυριακίδης με δυνατό σουτ από ύψος της περιοχής έκανε το 5-0.
Ο διαιτητής της συνάντησης Χρήστος Παλυβός ήταν άριστος.
ΑΕ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ  Παπουτσής, Λύκος, Βουτσαδάκης, Βας.Διαμαντής, Κακουριώτης, Παλαιοβράχας, Βλαχογιάννης, Κυριακίδης, Σκεντεράι Σουλιώτης ( 55 Ντακάρ) Διαμαντής Ευαγ.
ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : Λάμπρου Β, Λάμπρου Αγγ. Παπαδημητρίου, Μπάζος Στ., Μπάζος Κων, Ζέρβας, Αγρίμης, Κουτσάφτης ( 58 Σπαθάρος) Λαφιώτης, Αλεξανδρής, Οψιμούλης ( 30 Παπουτσής 56 Χάν)

Δεν υπάρχουν σχόλια: