Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Η Δ ΕΘΝΙΚΗ " ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ " ΑΠΟ ΕΠΟ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ -ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ;



ΠΗΓΗ : http://dramagoal.gr


Φρούδες ήταν οι ελπίδες που είχαν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της Δ Εθνικής κατηγορίας, όταν αποφάσιζαν την περασμένη Τετάρτη την αναβολή της αποχής των σωματείων από τους αυριανούς αγώνες του πρωταθλήματος και μάλιστα μετά τις υποσχέσεις, τόσο από τον Σοφοκλή Πιλάβιο, όσο και από την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΟ, ότι τα αιτήματα που κατέθεσαν είναι δίκαια και θα εξετάζονταν από όλο το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας, αλλά και την επιθυμία για πίεση προς την Πολιτεία να προχωρήσει σε καταβολή των επιχορηγήσεων που είναι παγωμένες εδώ και τέσσερα χρόνια....................

Αντί αυτού εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ. Επί πλέον κανείς βέβαια δεν πιστεύει ότι θα λυθούν τα όποια προβλήματα το καλοκαίρι, ενώ όλα τα σωματεία θεωρούν ότι είναι προσβλητικό το ποσό των 60 ευρώ μείωσης του εξοδολογίου για διαιτητές και παρατηρητές αγώνων και διαιτησίας. Και πώς να το δεχθούν άλλωστε οι Ενώσεις, αφού παρατηρητές αγώνων ορίζονται όχι μόνο μέλη των Δ. Σ. των Ενώσεων, αλλά και των ίδιων των προέδρων και αν παρ’ ελπίδα γινόταν δεκτό το αίτημα, ότι δεν χρειάζονται παρατηρητές αγώνων, κάποιοι θα έχαναν ένα σεβαστό μηνιαίο ποσό ως εισόδημα και μάλιστα αφορολόγητο;

Η απάντηση από πλευράς των μελών της συντονιστικής επιτροπής των ομάδων της Δ Εθνικής, είναι να καλέσουν γενικές συνελεύσεις των σωματείων σ’ όλους τους ομίλους, την προσεχή Τρίτη, έτσι ώστε να ζητηθούν όλα αυτά που συνέβησαν το τελευταίο καιρό, όπου θα κλιθούν να παραβρεθούν, οι πρόεδροι των τοπικών Ενώσεων, Βουλευτές όλων των κομμάτων, Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες, για να καταθέσουν τις απόψεις τους ή ακόμη να δηλώσουν ή όχι την συμπαράστασή τους και βέβαια να αναλάβουν επιτέλους τις όποιες ευθύνες έχουν. Πάντως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πρόταση που αναμένεται να καταθέσουν οι εκπρόσωποι των 10 ομίλων και μελών της συντονιστικής επιτροπής, είναι όχι μόνο αποχή από τα παιχνίδια της επόμενης Κυριακής, αλλά αποχή για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Πλέον η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει και απ’ ότι μπορούμε να είμαστε σε γνώση θα είναι σύμφωνα όλα τα σωματεία σ’ όλη την Ελλάδα.

Ένα ακόμη γεγονός που επιβεβαιώνει το ότι ήταν λάθος η αναβολή της αποχής από τα σημερινά παιχνίδια και ότι τους «δούλεψαν» οι παράγοντες και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, είναι και η σύναξη που είχαν την περασμένη Πέμπτη στην Καστοριά, με την παρουσία του κ. Πιλάβιου, οι πρόεδροι των Ενώσεων, Γρεβενών κ. Κοσματόπουλος, Καστοριάς κ. Γκίτσιος, Πέλλας κ. Νουσηκύρου, Καβάλας κ. Σουφλέρης και Κομοτηνής κ. Γαβριηλίδης. Θέμα της σύναξης αυτής δεν ήταν βέβαια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία και αυτά της Δ Εθνικής, αλλά οι επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ. Αυτό είναι που απασχολεί τους επικεφαλής του ποδοσφαίρου σε κάθε νομό και όχι η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα σωματεία που τους εκλέγουν και γενικότερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το ποτήρι πλέον ξεχείλισε και ήρθε η ώρα των γενναίων αποφάσεων και της καθολικής συμμετοχής στα δίκαια αιτήματα των σωματείων της Δ Εθνικής, αλλά και όλων των ερασιτεχνικών κατηγοριών σ’ όλη την επικράτεια.
Καθολική εντύπωση είναι πάντως ότι οι διοικήσεις των Ενώσεων «πούλησαν» εν ψυχρώ τις ομάδες τους, που αγωνίζονται με νύχια και δόντια προκειμένου να επιβιώσουν στην Δ Εθνική!

Τέλος πικρό χιούμορ προκάλεσε η παρατήρηση φιλάθλων, η επόμενη αποχή στη Δ Εθνική, να γίνει με χορηγό (!) μια και δυστυχώς κάποιοι πλησίστιοι «βαστάζοι» γνωστής στοιχηματικής εταιρίας, ο ιδιοκτήτης της οποίας είναι και χορηγός ομάδας ή αν προτιμάτε ομάδων σε διάφορες κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: