Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ : " ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ"



Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής της Δ Εθνικής με τον Γ.Γ.Α., Πάνο Μπιτσαξή. 

Οι εκπρόσωποι των δέκα ομίλων της Δ’ Εθνικής συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (3/3) στο ξενοδοχείο Intercontinental όπου επανέλαβαν τη στάση που θα κρατήσουν σε πιθανή άρνηση ικανοποίησης μέρους τουλάχιστον των αιτημάτων τους. Οι τέσσερις που βρέθηκαν στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ήταν ο πρόεδρος του Εθνικού Γάζωρου και εκπρόσωπος του 1ου ομίλου, Γιώργος Καλαποτλής, ο εκπρόσωπος του 6ου ομίλου, Βαγγέλης Σταθόπουλος, ο εκπρόσωπος των 7ου, 8ου και 9ου ομίλου Μανώλης Βουλκίδης, καθώς και ο εκπρόσωπος του 10ου  ομίλου και πρόεδρος του Αετού Ανωγείων, πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης. 

Στο ραντεβού με τον Γ.Γ.Α. πήγε τελικά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ωστόσο ο Πάνος Μπιτσαξής δεν έλαβε καμία δέσμευση για την καταβολή των επιχορηγήσεων. Μάλιστα, η συζήτηση αφορά μόνο για τη φετινή περίοδο, καθώς δεν αναγνωρίζει τις οφειλές των προηγούμενων ετών. Οριστική απάντηση για το τι ποσό θα λάβει κάθε σωματείο, θα δοθεί από την Γενική Γραμματεία τον Ιούνιο, ενώ όπως τόνισε ο κ. Μπιτσαξής, υπάρχει πρόταση να υπάρξει ανακατανομής του ποσού που χορηγεί ο ΟΠΑΠ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να οδηγηθεί ένα μέρος του και στο ερασιτεχνικό. 

Οι εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής δήλωναν σφόδρα απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα της συνάντησης με τον Πάνο Μπιτσαξή, υποστηρίζοντας ότι ή θα παραιτούνται ένα-ένα τα σωματεία ή θα προχωρήσουμε όλοι σε γενική αποχή.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του πατέρα Ανδρέα Κεφαλογιάννη στον «ΑΛΦΑ ΡΑΔΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ», αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης: «Μας είχαν δύο ώρες και μας μιλούσαν, χωρίς να λένε ουσιαστικά τίποτα. Τον Ιούνιο θα αποφασίσουν αν και πόσα χρήματα θα μας δώσουν, ενώ δεν αναγνωρίζουν τις επιχορηγήσεις των τριών προηγούμενων ετών που δεν έχουμε εισπράξει».

Οι εκπρόσωποι των δέκα ομίλων της Δ’ Εθνικής θα συναντηθούν εκ νέου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, την προσεχή Τετάρτη 9 Μαρτίου και στη συνέχεια θα αποφασίσουν τα μέτρα που θα λάβουν, με τις πιθανότητες να κατέβουν σε αποχή να είναι αυξημένες, αν όχι αναπόφευκτες και σίγουρα οι παράγοντες της Ελληνικής Ομοσπονδίας δε θα ήθελαν το μοναδικό πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΟ να κατεβάσει τα «στόρια» με πρώτη επίπτωση τη δυσφήμηση που θα υποστεί όχι μόνο πανευρωπαϊκά, αλλά και παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: