Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΔΡΙΤΣΑ


ΠΗΓΗ : http://sport.argonafplia.gr

Η ΑΕΚ Ερμιονίδας την περασμένη Κυριακή πήγε να παίξει στο Παναρίτι κόντρα στην Ένωση Μιδέας χωρίς να συμπληρώνει δεκαεξάδα και με μια σειρά ελλείψεων σε βασικούς παίκτες.
Παρ'όλα αυτά κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα δίχως τέρματα μέχρι λίγο πριν την λήξη του αγώνα. Στο 84' μάλισταν οι του Κρανιδίου ζήτησαν χωρίς να πάρουν πέναλτι και στο 86' έφαγαν το πρώτο γκολ.
Στυλοβάτης της ομάδας της Ερμιονίδας ήταν ένας παίκτης με ιστορία στα Αργολικά και όχι μόνο γήπεδα, ένας παίκτης που ενώ προχωρά προς το τέλος της καριέρας του έχει το πάθος που δεν έχουν οι κατά πολύ νεώτεροι του. 
Πάθος και εμπειρία διαθέτει ο Θοδωρής Δρίτσας και το αποτέλεσμα τον δύο αυτών στοιχείων είναι η εμπιστοσύνη των συμπαικτών του, του προπονητή του, αλλά και των φιλάθλων της ομάδας που σε αυτόν στηρίζουν σε μεγάλο βαθμό και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.
Ο Θοδωρής στον προχθεσινό αγώνα ήταν από τους διακριθέντες. Αυτή όμως η ήττα με γκολ στο 86', μετά από τόσο καλή προσωπική απόδοση, αλλά και γενικότερα της λαβωμένης του ομάδας, ήταν η αιτία της πικρίας που είχε μετά την λήξη του αγώνα.
"Σε ενοχλεί να χάνεις με τετοιο τρόπο" είπε στο sport.argonafplia.gr ο Θοδωρής και συνέχισε.. " Κρίμα, ήμασταν με μισή σχεδόν ομάδα και το προσπαθήσαμε. Φτάσαμε στην πηγή και βαθμό δεν πήραμε. Βέβαια αυτή μας η καλή έστω προσπάθεια είναι καλή για την συνέχεια".
Για την συνέχεια, ο Θοδωρής μας είπε επίσης ότι ακούγεται ότι θα γίνουν κάποιες μεταγραφές στην ομάδα για να ισχυροποιηθεί το κέντρο της άμυνας, αλλά και η θέση του φορ περιοχής.
Στην ερώτηση μας για το πως βλέπει τον δεύτερο γύρο, ο Θοδωρής είπε ότι η ΑΕΚ έχει πλέον περισσότερα παιχνίδια εντός. Επίσης, ότι από τις ομάδες έχουν ξεχωρήσει οι τρεις καλύτερες του ομίλου.
Για τον ίδιο είπε ότι είναι ικανοποιημένος διότι έχει κάνει αρκετά πολύ καλά παιχνίδια και επιπλέον έχει παίξει σε όλες τις θέσεις που του έχει ζητηθεί. "Έχω αλλάξει πέντε θέσεις φέτος" μας είπε.
Τέλος στην απάντηση της ερώτησης για το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας ο Θοδωρής είπε ότι είναι το μικρό ρόστερ της ομάδας. "Έχει λίγες μονάδες που μπορούν να ξεχωρίσουν" μας τόνισε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: