Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΕΡΜΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-1


Ήττα σοκ για το Κρανίδι αφού έχασε στην Ερμιόνη από τον τοπικό Ερμή με 2-1 και έμεινε έξω από την συνέχεια του Κυπέλλου Αργολίδας. Ιδανικό το ξεκίνημα για την ομάδα του Αντώνη Τζιέρη ( να αναφέρουμε εδώ ότι ο προπονητής του Κρανιδίου γύρισε σαν αντίπαλος στο γήπεδο που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά και αντίπαλος στην ομάδα που τον ανάδειξε ) αφού στο 12 λεπτό ευτύχησε να ανοίξει το σκορ όταν ο Τσολάκος έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ,απέκρουσε ασθενώς ο Καλυβόπουλος ,η μπάλα έφτασε στον Τζώρτζη και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 22 ο Σταματέλος με σουτ έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Καλυβόπουλου. Αυτές ήταν οι δύο φάσεις πού μπορούμε να καταγράψουμε σαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ερμιόνης μπήκε πιο δυνατά και στο 53 ο Κούσης παραλίγο να ισοφαρίσει όταν το δυνατό σουτ πού έκανε η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Ραβούση. Στο 66  ο Κέλλυ με κεφαλιά έκανε το 1-1 ύστερα από κόρνερ. Εξι λεπτά αργότερα ο Κοζοκάρου με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ραβούση κάνοντας το 2-1. Στο 79 σέντρα σουττου Σταματέλου η μπάλα πήγαινε στο «γάμα» του Καλυβόπουλου  πού με υπερένταση έστειλε την μπάλα κόρνερ. Στο 85 και 87 ο Ραβούσης απέκρουσε δύσκολα σουτ των Εμπελε και Ν.Στεργίου.
ΕΡΜΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ : Καλυβόπουλος, Στεργίου Γ ( 46 Τζιέρης) Σχίζας, Κωνσταντινίδης, Λαμπρούσης, Κοζοκάρου, Δημαράκης ( 84 Στεργίου Ν.) Ορλού, Κούσης, Λαδάς, ( 56 Χρήστος Κέλλυ) Εμπελέ
ΑΕΚ ΕΜΙΟΝΙΔΑΣ : Ραβούσης, Γιαννούκαρης, Σταματέλος, Τσολάκος, Δειμέζης, Χρήστου, Μπουγιούρας, Δρίτσας,Κοξίδης, Τζώρτζης ( 77 Παππάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: