Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ

ΚΡΗΝΙΔΕΣ: (Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσολακίδου – Φωτό΅dramagoal.gr)

Έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (22/12), στο ξενοδοχείο «Φιλίππειο» στις Κρηνίδες η συνάντηση των εκπροσώπων των σωματείων του 1ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.

Στο ραντεβού παραβρέθηκαν οι 15 από τους 17 συλλόγους και επέλεξαν να είναι εκπρόσωπος τους στην Συντονιστική Επιτροπή του Περιφερειακού πρωταθλήματος ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου, Γιώργος Καλαμποκλής. Αναπληρωτής ορίστηκε ο πρόεδρος του Κεραυνού Κρηνίδων, Παναγιώτης Αρσονιάδης. Συμφώνησαν ότι η προσπάθεια που ξεκινά πρέπει να στηριχθεί απ’ όλους και μάλιστα να υπάρξει άμεση δράση ώστε να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την Δ’ Εθνική.

Ο πρόεδρος του Κεραυνού Κρηνίδων, Παναγιώτης Αρσονιάδης, που αναλαμβάνει δράση δίπλα τον κ. Καλαμποκλή μίλησε για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην προχθεσινή συνάντηση στο Φιλίππειο: «Συναποφασίσαμε να αναλάβουμε άμεσα δράση. Στο διάστημα των επόμενων 10 ημερών θα πρέπει να έχουμε επαφές με την Ομοσπονδία και να καταθέσουμε τις αποφάσεις μας. Ζητάμε να μας δοθεί σε πρώτη φάση μια δόση επιχορήγησης, από 9 χιλιάδες ευρώ δηλαδή σε κάθε σύλλογο. Όσον αφορά στα υπόλοιπα χρωστούμενα, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου να γίνει συμψηφισμός με τα έξοδα διαιτησίας και μετακινήσεων των σωματείων. Αφού δεν δύνανται να δώσουν όλο το ποσό που μας οφείλουν εμείς προτείνουμε εναλλακτική λύση. Ακούστηκε, πρέπει να πω, και η λύση της αποχής. Υπάρχει κοινή απόφαση να απέχουμε από το πρωτάθλημα αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας. Υπάρχει γενική απογοήτευση και αγανάκτηση γιατί δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά».

Στην συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος του Νέστου Χρυσούπολης, Δημήτρης Τσάκωνας, που σχολίασε για την πρωτοβουλία αυτή: «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια, από την πλευρά μας, στους εμπνευστές αυτής της προσπάθειας. Ήταν πολύ θετικό το γεγονός ότι μαζευτήκαμε όλα τα σωματεία και συναποφασίσαμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Μόνο καλό μπορεί να μας κάνει μια τέτοια κίνηση. Αν δεν γίνουν δεκτές οι προτάσεις μας είμαστε αποφασισμένοι να μην κατέβουμε στο γήπεδο. Αφού είμαστε όλοι μαζί δεν κινδυνεύουμε από τίποτε και κανέναν. Αποφασίζουν τόσα χρόνια ερήμην μας και αυτό προκάλεσε πολλά προβλήματα».

Ο πρόεδρος του Ορφέα Ελευθερούπολης, Νίκος Χωλίδης, βρέθηκε στο «Φιλίππειο» και είπε την δική του άποψη για τα τεκταινόμενα στην Δ’ Εθνική: «Σαν ιδέα η κίνηση αυτή είναι πολύ καλή αρκεί να είναι νόμιμη και να μπορέσει να διεκδικήσει και να λυθούν κάποια από τα πολλά προβλήματα της κατηγορίας μας. Στην πρώτη κίνηση φάνηκε ότι υπάρχει σύμπνοια, δεν υπήρξαν αντιρρήσεις μεταξύ των σωματείων και ορίσαμε ως εκπρόσωπο μας τον κ. Καλαμποκλή, που έχει και χρόνο να ασχοληθεί. Υπάρχει πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει αλλά ως Ορφέας συμφωνούμε με την προσπάθεια. Ας γίνει ό,τι είναι καλό για την κατηγορία μας».

Τέλος, ο εκπρόσωπος της ΑΕ Πιερέων 2004, Κώστας Πετρόπουλος, σημείωσε σχετικά: «Αυτή η κίνηση έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό. Η  Δ’ Εθνική πρέπει να έχει εκπροσώπηση στην ΕΠΟ αφού είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα. Δεν πρέπει να είμαστε τα αποπαίδια του ποδοσφαίρου. Η πρώτη κίνηση χαρακτηρίζεται ως απόλυτα θετική και ελπίζω να βρεθούν λύσεις γιατί χρειαζόμαστε ανάσες. Όλοι οι όμιλοι εκλέγουν αυτές τις μέρες τους εκπροσώπους τους και είναι θετικό το γεγονός ότι πάμε όλοι μαζί στην προσπάθεια αυτή».

Απουσίαζαν από την προχθεσινή συγκέντρωση ο Έβρος Σουφλίου και ο ΠΑΟ Κοσμίου, αλλά οι εκπρόσωποι τους φρόντισαν να δώσουν εξουσιοδότηση στο σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: