Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ-ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ 9η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ;

ΠΗΓΗ : http://dramagoal.gr/
Πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα η συγκέντρωση των εκπροσώπων των ομάδων του 4ου ομίλου. Θέμα της συνάντησης ήταν η εκλογή αντιπροσώπου των ομάδων του 4ου ομίλου στο υπό σύσταση συλλογικό όργανο των ομάδων του περιφερειακού πρωταθλήματος. Στην συγκέντρωση έδωσαν το παρόν οι εκπρόσωποι των ομάδων: Απόλλων Λάρισας, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Α.Σ. Μετέωρα, Θύελλα Πετρωτού, Ρήγας Φεραίος, Πύρασος Ν. Αγχιάλου, Ένωση 2010, Αγρότης Λειανοκλαδίου και Α.Σ. Λαμία. Επίσης συμμετείχαν τηλεφωνικώς οι Α.Ο. Καρδίτσας, Μουζάκι και Απεραντιακός ενώ απουσίασαν οι Πυργετός και Ελασσόνα. Επίσης στην συγκέντρωση ήταν παρών και ο κ. Βουλκίδης (Αθηναϊκός) ως εκπρόσωπος των ομάδων των ομίλων 6-10. Αρχικά πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των αντιπροσώπων από τους κ.κ. Αγγελόπουλο και Μπαμπάλη, που είχαν παρευρεθεί στην συγκέντρωση των ομίλων του Βορρά που είχε λάβει χώρα στην Αλεξάνδρεια στις 15 Δεκεμβρίου. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η μη καταβολή των επιχορηγήσεων προς τα σωματεία από την πολιτεία την τελευταία τριετία. Η κάλυψη του κόστους της διαιτησίας, των παρατηρητών και των ιατρών αγώνων,  απ΄ την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Η ενίσχυση των σωματείων από τον ΟΠΑΠ. Η συμμετοχή του συντονιστικού οργάνου των ομάδων του περιφερειακού πρωταθλήματος στον σχεδιασμό αναδιάρθρωσης της κατηγορίας όταν αυτή υλοποιείται από την Ε.Π.Ο. Η μη διεξαγωγή αγώνων της Super League με τηλεοπτική κάλυψη ταυτόχρονα με τους αγώνες του πρωταθλήματος της Δ Εθνικής κατηγορίας και γενικότερα των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο κ. Βουλκίδης. Ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ομάδων για τις προσπάθειες που έχουν ξεκινήσει για την σύσταση ενός συντονιστικού οργάνου των ομάδων του περιφερειακού πρωταθλήματος. Το εγχείρημα ξεκίνησε πριν 3 χρόνια με την συνδρομή των νομικών κ.κ. Λίβα και Βαλλιάνου. Αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα σύστασης του συντονιστικού οργάνου το οποίο θα μπορεί να εκπροσωπεί τα ερασιτεχνικά σωματεία και να συντονίζει την δράση τους.

Αποφασίσθηκε, ομόφωνα, αντιπρόσωπος των ομάδων του 4ου ομίλου να παραμείνει ο εκπρόσωπος του Πύρασου Ν. Αγχιάλου, κ. Αγγελόπουλος Σπύρος, ο οποίος είχε αναλάβει προσωρινά το συγκεκριμένο ρόλο μετά την συγκέντρωση της Αλεξάνδρειας.

Η σύσταση του συντονιστικού οργάνου θα έχει ολοκληρωθεί ως τα τέλη του Ιανουαρίου ώστε να προβεί στις αναγκαίες διαβουλεύσεις με την πολιτεία για την ικανοποίηση των αιτημάτων των ομάδων του περιφερειακού. Σε περίπτωση μη ικανοποίησης των αιτημάτων, οι ομάδες του πρωταθλήματος της Δ Εθνικής κατηγορίας θα προχωρήσουν σε αποχή από τις 9 Φεβρουαρίου 2011.



Δεν υπάρχουν σχόλια: