Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΕΙΑΣ

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15-12-2010 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας για τις ομάδες της Δ' Εθνικής, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
1. Δημιουργήθηκε Συντονιστική Επιτροπή – ένας από κάθε όμιλο , μέχρι να γίνει Επιτροπή Περιφερειακού Πρωταθλήματος νόμιμα και μόνιμα.
2. Η επιτροπή εντός 10ημέρου να συγκεντρώσει ο κάθε ένας τον όμιλό του.
3. Να πάρει πληρεξούσια και Πρακτικά Δ.Σ. των ομάδων, για τις αποφάσεις που θα παρθούν αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας. Να έρθει σε συνεννόηση με την Επιτροπή των υπόλοιπων ομίλων. Αυτό που συζητήθηκε έντονα και αποφασίστηκε να μεταφερθεί μέσω της Επιτροπής σ' όλες τις ομάδες ήταν:
ΑΠΟΧΗ άμεσα από το Πρωτάθλημα , αν δεν μας πληρώνει τους Διαιτητές,
Παρατηρητές , κλπ. η ΕΠΟ. Επειδή αναγνωρίζουμε τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και θα είναι δύσκολο να μας δώσουν τις θεσμοθετημένες επιχορηγήσεις που μας οφείλουν , ας τις συμψηφίσουν με την πληρωμή των εξόδων μας προς τους Διαιτητές κλπ.
Να μη γίνονται αγώνες Α΄ Εθνικής όταν αγωνιζόμαστε εμείς ,όπως ίσχυε μέχρι τώρα. Οικονομική ενίσχυση από τον ΟΠΑΠ με αντίστοιχη διαφήμιση.
Να μας ρωτάνε για κάθε αναδιάρθρωση. Δε γίνεται να παίρνουν αποφάσεις για μας , χωρίς εμάς. Δε γίνεται να υποβιβάζονται 8 ομάδες.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν είτε δια ζώσης, είτε με επιστολή 68 ομάδες,
από τις 80 και των 5 ομίλων. Αυτό δείχνει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διοικήσεις των Σωματείων και για τα οποία η Πολιτεία πρέπει να βρει λύσεις.
Σε ανακοίνωση μετά το τέλος της συνάντησης, τονίζονται και τα παρακάτω: "Να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη του Αλεξάνδρειου Μελάθρου που μας παραχώρησε την αίθουσα και για το γεύμα που παρέθεσε στα 55 άτομα, όπως και στους δημοσιογράφους και την τηλεόραση ΕΓΝΑΤΙΑ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.
Συγχαρητήρια στον Κώστα Μαστοροδήμο και την ΑΕ Αλεξάνδρειας για την πρωτοβουλία της τόσο πετυχημένης συνάντησης".


ΠΗΓΗ  http://sportsioannina.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: