Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Η ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Η Ένωση ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας  με ευθύνη  της Επιτροπής Αναπτυξιακού Προγράμματος προκηρύσσει  ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ για την περίοδο 2010-2011.Αν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής  του πρωταθλήματος κάποιος ποδοσφαιριστής  συμπληρώσει το 14ο  έτος της ηλικίας του, συμμετέχει  κανονικά  στους αγώνες  έως την ολοκλήρωσή τους. Κάθε ομάδα  που μπορεί και θέλει  να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Παίδων  έχει την υποχρέωση  να υποβάλλει  μέχρι την Παρασκευή 10/12/2010 στην Ε.Π.Σ Αργολίδας  δήλωση συμμετοχής  σε ειδικό έντυπο  το οποίο  και σας επισυνάπτουμε. Στη δήλωση συμμετοχής  θα πρέπει οπωσδήποτε  να αναφέρεται η εξασφάλιση  του γηπέδου που θα χρησιμοποιηθεί  ως έδρα, σύμφωνα με τα όσα ορίζουν οι κανονισμοί, ενώ θα πρέπει να ληφθεί υπ΄ όψη ότι οι αγώνες  του παιδικού πρωταθλήματος  θα διεξάγονται  και Σάββατο πρωί όταν  οι οργανωτικές ανάγκες το επιβάλλουν. Απαραίτητες προϋποθέσεις για να πάρει μέρος μια ομάδα  στο Πρωτάθλημα  είναι:
το δελτίο ατομικών στοιχείων  και μεταβολών του ποδοσφαιριστή ή πιστοποιητικό  γεννήσεως  με φωτογραφία σφραγισμένη  από τον οικείο Δήμο που θα  βεβαιώνει  τα στοιχεία του.
1.    Κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών  θεωρημένη από την Ε.Π.Σ Αργολίδας.
Το πρωτάθλημα παίδων θα γίνει  στην Α΄ φάση (προκριματικοί αγώνες) σε ομίλους  και σε αγώνες ενός γύρου, ενώ οι Προημιτελικοί, Ημιτελικοί και ο τελικός  σε αγώνες  νοκ άουτ. Αναλυτικά το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων θα αναφέρεται στην προκήρυξη που θα δοθεί  σε όλες τις ομάδες  που θα δηλώσουν συμμετοχή. Το πρωτάθλημα προβλέπεται να διεξαχθεί  το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2010- Μάιος 2011. Η ημερομηνία έναρξης των αγώνων  καθώς και οι ημέρες  και οι ώρες διεξαγωγής  τους θα καθοριστούν  από την Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος  σε συνεννόηση (συνεργασία) με τις ομάδες  που θα δηλώσουν συμμετοχή   κατά την ημέρα της κλήρωσης που θα γίνει  την Τετάρτη 15/12/2010   στα γραφεία  της Ένωσης και ώρα 12:00.Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γήπεδα  κανονικών διαστάσεων με τη μορφή  11Χ11. Η κάθε ομάδα μπορεί να δηλώνει  σε κάθε αγώνα μέχρι 20 ποδοσφαιριστές  με δυνατότητα  να αγωνισθούν όλα τα παιδιά. (11 στο αρχικό σχήμα  και 9 ως αλλαγή σύμφωνα με την προβλεπόμενη από τον ΚΑΠ διαδικασία).  

Δεν υπάρχουν σχόλια: