Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΚ Ερμιονίδας. ύστερα από την ισοπαλία που πήρε από την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου τον Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας..
Τώρα την βαθμολογική συγκομιδή θα προσπαθήσει να βελτιώσει η ομάδα της Ερμιονίδας στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας κλείνοντας έτσι με επιτυχία την φετινή χρονιά.
Μοναδικοί απόντες από την αναμέτρηση της Κυριακής θα είναι ο Κιλασίν που συμπλήρωσε κάρτες στα Ψαχνά και ο Αντώνογλου που είναι τραυματίας και συμμετοχή του με την πρώην ομάδα του θεωρείται αμφίβολη.
Θα τολμήσουμε να κάνουμε μια πρόβλεψη για την ενδεκάδα της Κυριακής αφού ο κόουτς της ομάδας Γιώργος Σκαρτάδος τους τελευταίους αγώνες επιφυλάσει εκπλήξεις. Σαπουνάς, Ντάκος, Μπουρελάκος, Μαλτέζος, Λαμπρούσης, Αναστασιάδης, Μετζιάνι, Ψάρρης, Γκαβούδης, Μακρίδης, Λαδάς ή Δαραμάρας.
Διαιτητής του αγώνα είναι ο Μεσσήνιος Θ. Γεωργακίλας ο οποίος είχε διαιτητεύσει και τον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής που έγινε στο Κρανίδι με αντίπαλο την ΑΕ Δηλεσίου. Και φυσικά δεν θα παραλείψουμε να πούμε ότι και σε αυτό τον αγώνα θα είναι κοντά ο 12ος παίκτης της ομάδας οι φίλαθλοι του που αναμένετε να γεμίσουν το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: