Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΕΝΩΣΗ ΜΗΔΕΑΣ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-1


Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Κρανιδίου στο Παναρίτη. Το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων στο πρώτα δέκα πέντε λεπτά του αγώνα ήταν καταλυτικό και επηρέασε την ομάδα. Πιο πολύ παιγνίδι κέντρου στο πρώτο ημίχρονο. Η Μηδέα ευτύχησε να προηγηθεί στο 12 λεπτό  με τον Αγγελόπουλο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ντάκου. Στο δεύτερο ημίχρονο δύο αλλαγές του Σκαρτάδου βγάζοντας Αντώνογλου και βάζοντας τον  Γκαβούδη και στη θέση του Ντάκου πέρασε ο Λαδάς άλλαξαν το παιγνίδι του Κρανιδίου. Και στο 50 ο διαιτητής  αρνήθηκε  πέναλτυ στο Κρανίδι όπως και στο 70 .Το δεύτερο γκόλ των γηπεδούχων μπήκε στο 82 απο τον Γκολέμη.. Το Κρανίδι μείωσε στο 91 όταν κεφαλιά του Μακρίδη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι  και εκεί πετάχτηκε ο Δαραμάρας και έκανε το 2-1.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήταν ο καλύτερος εκτός έδρας αγώνας του Κρανιδίου.
Τελικά με τους Διαιτητές απο την Μεσσηνία έχουμε σοβαρό πρόβλημα.Αν εξερέσουμε την διαιτησία του Ψηλοπαναγιώτη στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό ,οι υπόλοιποι που μας "σφύριξαν" δε μας έπαιξαν καλά.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ: Παπαδόπουλος, Νότης, Μπούρας, Ευθυμίου, Μπαλάσκας, Καραμάνος, Αγγελόπουλος (75' Γκολέμης Θ.), Παπαϊωάννου, Γκολέμης Η., Χρυσαφίδης (85' Παπασαράντος), Νικολέτος (67' Τριμπόνιας)
ΚΡΑΝΙΔΙ: Σαπουνάς, Ντάκος (46' Λαδάς), Μπουρελάκος, Μαλτέζος, Κιλασίν, Αναστασιάδης, Λαμπρούσης (78' Μακρίδης), Μετσιάνι, Δαραμάρας, Αντώνογλου (46' Γκαβούδης), Ψάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: