Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ


 Στο τελευταίο Δ.Σ της ΕΠΟ πάρθηκαν οι οριστικές αποφάσεις σε ότι έχει σχέση με τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβασθούν από το φετινό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, κάτι που επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Σαρρής Γιώργος, ενώ η επίσημη ενημέρωση θα κοινοποιηθεί σε όλες τις ενώσεις της χώρας τις επόμενες ημέρες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα θα υποβιβασθούν λιγότερες ομάδες, ως εξής: Από τον όμιλο με τις 18 ομάδες θα υποβιβασθούν οι 7 ,τελευταίες, από τους ομίλους με τις 16 ομάδες υποβιβάζονται οι 5 τελευταίες( αυτοί ο όμιλοι είναι ο 1ος, 3ος, 6ος, ο 7ος, ο 8ος, ενώ ο 10ος είναι ξεχωριστή περίπτωση και θα αναφερθούμε πιό κάτω).

Στους ομίλους των 15 ομάδων ( είναι ο 2ος , και ο 4ος ), θα υποβιβασθούν μόνο οι 4 τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου.( πέρυσι έπεφταν 5 ομάδες ).
Σε ότι αφορά τον 10ο όμιλο, θα υποβιβασθούν μόνο 3 ομάδες ( πέρυσι έπεφταν 4 ομάδες), και μόνο στην περίπτωση που υποβιβασθεί Κρητική ομάδα Γ΄ Εθνικής θα πέσει και 4η ομάδα.

Ετσι καταργούνται τα μπαράζ μεταξύ των δευτεραθλητριών ομάδων των 4 Ενώσεων της χώρας, αφού όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτε, αλλά το αντίθετο, τα καλοκαίρια που πέρασαν ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακά .
Όλα τα υπόλοιπα πάντως είναι γνωστά, δηλαδή ότι δεν καταργείται η Δ΄ Εθνική με την μορφή που έχει τώρα, ενώ την άνοδο κερδίζουν μόνο οι 10 πρωταθλήτριες ομάδες.

Πάντως προκαλεί για άλλη μιά φορά ερωτηματικά το ότι φθάσαμε κοντά στα Χριστούγεννα, ώστε να συμπληρωθεί, η αν θέλετε να επικυρωθεί από το Δ.Σ της ΕΠΟ, η πλήρης προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: