Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-2

Τελικά αυτή η ομάδα θα μας τρελλάνει.Χάνουμε απο ομάδες τύπου Βρασιές και πάει στον πρωτοπόρο Ηρακλή Ψαχνών και φέρνει 2-2 αφού ισοφαρίστηκε τρία λεπτά πρίν την λήξη του αγώνα.Εδώ μάλλον έχει ξεκινήσει μία παράδοση αφού και την προηγούμενη περίοδο η ομάδα του Κρανιδίου έφυγε νικήτρια απο το ίδιο γήπεδο.Το σκόρ άνοιξε ο Δαραμάρας στο 25 λεπτό με πλασσέ για να φέρει τον αγώνα στα ίσα ο Σέγκος στο 32.Στο 78 ο Μακρίδης παγώνει το γήπεδο των Ψαχνών και με σούτ κάνει το 1-2. Στο 86 ο Ανέστης  διαμόρφωσε το τελικό σκόρ 2-2.Μεγάλος πρωταγωνιστής αλλά και μοιραίος παίκτης ο Σαπουνάς που κράτησε το σκόρ αλλά φέρει ευθύνη στα δύο τέρματα.Επίσης μεγάλοι πρωταγωνιστές για το Κρανίδι οι δύο σκόρερς Νίκος Μακρίδης και Δήμος Δαραμάρας και στην άμυνα ο Χαλίλ Κιλασίν που σταμάταγε τις επιθέσεις των γηπεδούχων.Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες στο 5 λεπτό το Κρανίδι με τον Μακρίδη και στο ακριβώς επόμενο λεπτό με τον Σέγκο οι γηπεδούχοι.
Οσο για τον διαιτητή απότι ακούσαμε έχουν παράπονα οι γηπεδούχοι αφού θεωρούν πως ο Νίκος Μακρίδης έφυγε απο θέση οφσάιντ στο γκόλ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μιχελής Θ., Γιαννούτσος (60' Γκάβαλης), Μιχελής Κ., Κύρου, Μεθενίτης Θ. (71' Ταψής), Γούναρης, Τσοκάνης, Μεθενίτης Στ., Ανέστης, Σέγκος, Σιδηρόπουλος (85' Καρατζάς)
ΚΡΑΝΙΔΙ: Σαπουνάς, Λαδάς (67΄ Ντάκος), Μπουρελάκος, Μαλτέζος, Κιλασίν, Αναστασιάδης, Γκαβούδης (87' Δαγρές), Μετσιάνι, Μακρίδης, Ψαρρής, Δαραμάρας


Δεν υπάρχουν σχόλια: