Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2-1


Τελικά η 13η αγωνιστική δεν ήταν γρουσούζικη για το Κρανίδι.Και αυτό γιατί η ομάδα μας είχε ψυχή λιονταριού αφού κατάφερε και κέρδισε το Λουτράκι και τον διαιτητή με 2-1 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Νίκος Μακρίδης στο 73.Αυτό που έχουμε να επισημάνουμε για μία ακόμα φορά είναι η απαράδεκτη διαιτησία του Γεωργακίλα από την Μεσσηνία ο οποίος παραλίγο να τινάξει τον αγώνα στον αέρα στην φάση του 68 όταν έδωσε πέναλτι στο Λουτράκι βγαλμένο μέσα από την φαντασία του.Ήταν μία ανατροπή πού έγινε έξω από την περιοχή –και εάν ήταν κιόλας- και ταυτόχρονα έδωσε κόκκινη κάρτα στον Ντάκο αφήνοντας την ομάδα με δέκα παίκτες.Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν έμενε το 1-1? Γιατί προκαλούν?
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ο αγώνας δεν ήταν και ότι το καλύτερο έχουμε δει μέχρι σήμερα.Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε καθόλου καλό ποδόσφαιρο .Δύο σούτ από μακριά από τον Νίκο Μακρίδη -που και σήμερα ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Κρανιδίου-δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Τρακάκη.
Η πρώτη μεγάλη φάση έγινε στο 39 όταν το Λουτράκι κέρδισε φάουλ σε θέση έξω δεξιά και δίπλα στη γραμμή της μεγάλης περιοχής.Το εκτέλεσε ο Γκαράνης πλασσαριστά στο σημείο του πέναλτι εκεί βρέθηκε μόνος του ο Παντελέων έκανε το σουτ αλλά ο Σαπουνάς ένανε την απόκρουση του αγώνα και κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Στο 42 ο Βασίλης Γκαβούδης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Λουτρακίου ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα μας με ωραίο πλασέ.Με αυτό το σκορ έκλεισε το ημίχρονο,
Στην επανάληψη το Κρανίδι μπήκε με το 1-0 στην τσέπη του προσπάθησε να κάνει το 2-0 και παραλίγο να το πετύχει όταν ο Ψάρρης στο 58 εξαπέλυσε ένα αριστερό σουτ ,η μπάλα πήγαινε στο γάμα της εστίας του Λουτρακίου ,αλλά ο Τρακάκης με ωραία απόκρουση έστειλε την μπάλα κόρνερ.
Στο 68 έγινε η φάση του αγώνα όταν ο Βαζέχα μπήκε στην περιοχή του Κρανιδίου ,εκεί του την πήρε με ωραίο τρόπο ο Ντάκος αλλά ο Βαζέχα έπεσε θεαματικά για να πάρει το πέναλτι.Το πέναλτι εκτέλεσε ο Παππάς φέρνοντας τον αγώνα στα ίσα.
Έξι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 73 το Κρανίδι κέρδισε ένα φάουλ στην αριστερή πλευρά ,το εκτέλεσε ο Μετζιάνι στην καρδιά της άμυνας του Λουτρακίου και εκεί ο Μακρίδης με μια ασύλληπτη κεφαλιά έκανε το 2-1 μέσα σε αποθέωση.
Από την ομάδα του Κρανιδίου ξεχώρισαν ο Σαπουνάς ( για την φάση του 39) ο Νίκος Μακρίδς που περνάει την καλύτερη του φάση αλλά και όλα τα παιδιά της ομάδας.
Όσο για τον διαιτητή Γεωργακίλα τι να πούμε? Ο άνθρωπος είναι Α Κ Α Τ Α Λ Λ Η Λ Ο Σ
Και Ε Π Ι Κ Υ Ν Δ Υ ΝΟ Σ.
ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Σαπουνάς, Ντάκος, Μπουρελάκος
Αναστσιάδης,Γκαβούδης, Μετζιάνι, Ψαρρής, Λαδάς, (69 Ζαραφωνίτης) Μακρίδης, Δαραμάρας,(85 Δαγρές) Καλατζής..
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Τρακάκης, Φελέκης Ευθυμίου Παντελέων, Βασιλείου (34 λογ.τρ. Βαραβέρης) Αυγέρης, Παπάς, Βαζέχα, Ανυφαντής (62 Μακρυγιάννης ) Γκαράνης. Σέγγας

Δεν υπάρχουν σχόλια: