Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ


Νίκη και μόνο νίκη .Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στο στρατόπεδο της Α.Ε.Κ Ερμιονίδας. Μία νίκη που έχει να γευτεί σαράντα ολόκληρες ημέρες όταν κέρδισε στις 3 Οκτωβρίου την Δάφνη Ερυθρών με 1-0 στο Κρανίδι. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα είναι αήττητη εκτός έδρας μαζί με την πρωτοπόρο Θήβα και τον Αστέρα Δρεπάνου.
Τώρα, ένα δύσκολο αγωνιστικό δεκαπενθήμερο περιμένει την ομάδα αρχής γεννωμένης από το ερχόμενο Σαββάτο όπου η ομάδα υποδέχεται τον Παναρκαδικό στο Κρανίδι, την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Ερμιόνης στο Κρανίδι ( ακόμα δεν έχει  επιβεβαιωθεί) την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ταξιδεύει στο Κιάτο όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Πέλοπα ,την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει πάλι εκτός έδρας τον Αστέρα Μαγούλας στην Μαγούλα και τέλος την Κυριακή 28 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει το Δήλεσι στο Κρανίδι.
Ο Αντώνης Τζιέρης το μόνο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει στον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναρκαδικό είναι ο Γιάννης Σταματέλος ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες  και δεν θα αγωνιστει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: