Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 5-0


Σαράντα ημέρες είχε να γευτεί την χαρά της νίκης η ομάδα του Κρανιδίου και ξέσπασε στην ομάδα της Αρκαδίας με το επιβλητικό 5-0.  
Οι παίκτες του Αντώνη Τζιέρη μπήκαν σαν αφηνιασμένα άλογα στον αγωνιστικό χώρο και δεν καταλάβαιναν τίποτα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που έβρεχε καταρρακτωδώς ανέβαζαν συνεχώς στροφές και εάν πρόσεχαν λίγο το σκορ θα μπορούσε να ήταν 7-0 ή 8-0.
 Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το Κρανίδι και συγκεκριμένα στο 20 δευτερόλεπτο ο Νίκος Δειμέζης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργακόπουλου ανοίγοντας το σκορ Στο 14 ο Γιαννούκαρης πρόλαβε τον Κουλόπουλο πριν γίνει απειλητικός για την εστία του Ραβούση .Στο 14 ο Πέτγαζλης  μπήκε μόνος του στην περιοχή αλλά το σούτ που έκανε έφυγε ψηλά άουτ .Δεν έγινε το ίδιο όμως στο 17 αφού το σούτ που έκανε πέτυχε το δεύτερο γκολ για το Κρανίδι. Στο 24 οι λίγοι φίλαθλοι του Κρανιδίου είδαν ένα γκολ που δύσκολα βλέπουμε σε αυτές τις κατηγορίες. Ο Τζωτρζης σούταρε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας ,η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι όπου βρέθηκε ο Δειμέζης ο οποίος χωρίς να βλέπει προς την εστία γύρισε το σώμα του και με σούτ έστειλε την μπάλα στο γάμα του Παναρκαδικού κάνοντας το 3-0 ζευγαρώνοντας τα τέρματα του.   Στο 43 ο Τζώρτζης έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 4-0 μόνος του με τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ που έκανε έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Με αυτό το σκορ έκλεισε και το  πρώτο ημίχρονο με τον καιρό να κάνει τα δικά του κόλπα αφού με την λήξη του ημιχρόνου ξέσπασε μία μπόρα με βροχή και χαλάζι που ευτυχώς κράτησε μόνο δέκα λεπτά. Ήταν όμως αρκετό για να γίνει το γήπεδο βάλτος που μόνο μπάλα δεν μπορούσες να παίξεις. Στο 67 λεπτό ο Θοδωρής Πέτγαζλης έκανε το 4-0 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ με πέναλτι πού κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα του Παναρκαδικού. .Με την εκπνοή του αγώνα ο Τζώρτζης με σουτ έκλεισε το σκορ κάνοντας το 5-0. Δεν θα σταθούμε σε κορυφαίους αφού όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους . Όσο για την ομάδα του Παναρκαδικού εάν συνεχίσει έτσι θα έχει σοβαρό πρόβλημα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η διαιτησία του   Βασίλη Διαγγελάκη ήταν άψογη όπως και οι βοηθοί του.
ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  :  Ραβούσης, Γιαννούκαρης (75 Δαγρές) Γιάννος, Τσολάκος, ,Κοξίδης.  Χρήστου, Δειμέζης  ( 88 Κιρτάκης) ,  Δρίτσας,  Πέτγαζλης ( 85 Παππάς), Τζώρτζης  Μπουγιούρας.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Ιωάννου, Μέλλος ( 46 Τζιάννης) Μπούτας, Σελλής,  , Δήμος, Πετρόπουλος Κουλόπουλος 70 Κοσκολιός),  Δημητρέλης, Μπακογιαννάκης, Σπ. Λαγός (58 Λαγός Γιάννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: