Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-1


Την πρώτη εκτός έδρας ήττα γνώρισε σήμερα στο Κιάτο η ομάδα του Κρανιδίου από τον τοπικό Πέλοπα σκορ 3-1. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα του Κρανιδίου θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στα πρώτα είκοσι λεπτά όταν έχασε τρείς τουλάχιστον ευκαιρίες .Το σκορ άνοιξε στο 30 με πέναλτι που κέρδισε ο Μπαλτής όταν ανατράπηκε από τον Ραβούση και μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος. Σύμφωνα με τους  ανθρώπους της ομάδας του Κρανιδίου ο Ραβούσης απέκρουσε κανονικά την μπάλα και ο ποδοσφαιριστής του Κιάτου έκανε θέατρο ξεγελώντας τον διαιτητή Παπαδόπουλο από την Αχαΐα. Με το σκορ αυτό έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
Με την έναρξη του δευτέρου ημίχρονο ο Μπατζής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ   κάνοντας το 2-0. Στο 60 λεπτό ο Τζώρτζης με σουτ μείωσε σε 2-1 αναπτερώνοντας τις ελπίδες του Κρανιδίου για κάτι καλό .Στο 65 ο Τόλιας παραλίγο να τριπλασιάσει τα τέρματα του Πέλοπα όταν το σουτ πού έκανε η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι του Ραβούση .Το ίδιο όμως δεν έγινε στο 75 με πρωταγωνιστή τον Λίλιο ό οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κλείνοντας το σκορ.
Για τον διαιτητή της συνάντησης Παπαδόπουλο τα είπαμε .Οι παράγοντες του Κρανιδίου έχουν πολλά παράπονα από τον καταλογισμό του πέναλτι.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Χασαμπέλι, Στασινόπουλος Δ., Τόλιας, Μουρτζάκης (70’ Αντωνόπουλος), Παπαδημητρίου, Ροθόνης, Στασινόπουλος Λ., Βράκας, Λίλιος, Μαρής (79’ Πετρόπουλος), Μπαλτζής (74’ Μπούκης)
ΚΡΑΝΙΔΙ: Ραβούσης, Μπουγιούρας (57’ Γιαννούκαρης), Γιάννος, Τσολάκος, Κοξίδης, Χρήστου, Δειμέζης , Δρίτσας, Πετγαζλής, Τζώρτζης, Σταματέλος (55’ Παππάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: