Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-3

 Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος Θοδωρής Πέτγαζλης

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο η ΑΕΚ Ερμιονίδας κέρδισε την ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων με σκορ 3-1 μέσα στην έδρα του στα πλαίσια του Κυπέλλου Αργολίδας. Ο Θανάσης Χρήστου ήταν αυτός που έβαλε το Κρανίδι μπροστά στο σκορ στο 33 λεπτό για να φέρει το ματς στα ίσια τρία λεπτά αργότερα ο Προσίλης  . Με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Στο 46 λεπτό ο Αντώνης Τζιέρης θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του Κρανιδίου πέρασε το βαρύ πυροβολικό και πρώτο σκόρερ της ομάδας τον Τζώρτζη στη θέση του Παππά. Στο 70 λεπτό ο Δειμέζης ανατράπηκε από τον Αποστόλου και το καταφανέστατο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής της συνάντησης Βαγγέλης Μανούχος μετέτρεψε σε γκολ ο Πέτγαζλης .Στο 3 λεπτό των καθυστερήσεων ο Κρητικός βρήκε με ωραία μπαλιά τον Τζώρτζη μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα  στα δίχτυα του Ποσειδώνα κλείνοντας το σκορ.
Η διαιτησία του Μανούχου ήταν χωρίς προβλήματα αφού άλλωστε ο αγώνας ήταν εύκολη διαδικασία.
Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η ομάδα του Κρανιδίου θα αντιμετωπίσει στο Κρανίδι τον Ερμή Ερμιόνης σε ημερομηνία που θα καθορίσει η Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ:
 Αποστόλου (79’ Σιδέρης), Μπροδήμας, Μπάρδης, Παρδάλης, Μούγιος (76’ Δήμιζας), Ψαθάς, Τρέσα, Προσίλης, Α.Κονδύλης (82’ Οικονομόπουλος), Σ.Κονδύλης, Σαλλάκου.

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:
 Λάμπρου, Γιαννούκαρης, Γιάννος (81’ Κρητικός), Τσολάκος, Κοξίδης, Χρήστου, Παππάς (46’ Τζώρτζης), Δρίτσας, Πέτγαζλης, Δεϊμέζης, Μπουγιούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: