Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ


Θα κάνουμε μία αναφορά στις τέσσερεις ομάδες που έφτασαν στα ημιτελικά του παιδικού πρωταθλήματος Αργολίδας. Ολα τα στοιχεία τα πήραμε από το site της ΕΠΣ Αργολίδας.
ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
Η ομάδα του Κρανιδίου είχε μία καταπληκτική πορεία κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος αφού ισοπέδωνε όποια ομάδα έβρισκε μπροστά  της. Ξεκίνησε με τον Ερμή Ερμιόνης μέσα στο Κρανίδι όπου κέρδισε με 8-0.Στον επόμενο αγώνα συνέτριψε εκτός έδρας τον Τροιζινιακό με 14-2 στο Γαλατά. Στον τρίτο αγώνα με αντίπαλο τα Μέθανα έχασε με 5-4 εκτός έδρας. Ήταν μια ήττα από αυτές που λέμε ότι δεν μας ήθελε η μπάλα. Από την ομάδα ‘έλειπε ο αρχηγός της ομάδας ο Κιρτάκης και στα τελευταία λεπτά χάσαμε πέναλτι με τον Κρητικό. Στον τελευταίο αγώνα στο Κρανίδι κερδίσαμε τον Ποσειδώνα Πόρου με 8-2.Ετσι η ομάδα ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τα Μέθανα αλλά επειδή είχε χάσει πήρε την δεύτερη θέση στην βαθμολογία.

ΜΕΘΑΝΑ
Η άλλη ομάδα του ομίλου η πρωτοπόρος ομάδα των Μεθάνων ήταν η μόνη που μπορούσε να κοντράρει την ομάδα του Κρανιδίου. Ξεκίνησε με νίκη μέσα στον Πόρο επί του Ποσειδώνα με 5-3 μετά κέρδισε το Κρανίδι με 5-4 ( αν και στο site η ΕΠΣ Αργολίδας το δίνει 4-3) και την τελευταία αγωνιστική κέρδισε τον Τροιζινιακό στον Πόρο με 10-3.
ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Η ομάδα του Αριστέα ξεκίνησε με νίκη επί της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 98 εντός έδρας όπου και την κέρδισε με 4-0.Την επόμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την ομάδα του SPORT CLUB εκτός έδρας με 2-4.Στον επόμενο αγώνα που έγινε εκτός έδρας κέρδισε την Ένωση Μηδέας με 6-0.Δυστυχώς όμως στο site της ΕΠΣ Αργολίδας δεν έχουν ενημερώσει τα αποτελέσματα της ομάδας με τον Εθνικό Τολού ,τον Παναυπλιακό , και τους Μύλους.
ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ
Η ομάδα του Παναυπλιακού είναι η τέταρτη ομάδα των ημιτελικών. Ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό σκορ εκτός έδρας αφού κέρδισε τους Μύλους με 9-1.Στον επόμενο αγώνα κέρδισε την Ένωση Μηδέας στο Ναύπλιο με σκορ 3-2.Επόμενος αγώνας ήταν με τον Εθνικό Τολού εκτός έδρας όπου και κέρδισε με 3-0.Δυστυχώς και εδώ δεν υπάρχει ενημέρωση για τους αγώνες  με SPORT CLUB (εκτός) Αριστέα (εντός) και ΑΚΑΔΗΜΙΑ 98 (εκτός).

Δεν υπάρχουν σχόλια: