Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 1-1


Ο τελευταίος αγώνας για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά  δεν ήταν ήταν  και ότι καλύτερο για την ομάδα του Κρανιδίου αφού υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (1-1) με την ομάδα του Πέλοπα Κιάτου. Η ομάδα της Κορινθίας ήθελε οπωσδήποτε ένα βαθμό στο Κρανίδι για να ελπίζει  στην παραμονή στην κατηγορία αφού την τελευταία αγωνιστική παίζει με τις Βρασιές στο Κιάτο. Αντίθετα η ομάδα του Κρανιδίου με την ισοπαλία σήμερα «κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία και την άλλη Κυριακή  θα πάει με άλλο αέρα στο Ναύπλιο. Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα έγινε στο 5 όταν ο Φιλιππίδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα  λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Χανσαμπέλλι.Στο 10 ο Δάνης μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Λάμπρου εκεί έκανε παράλληλη σέντρα η μπάλα έφτασε στον Μπίτζιο αλλά αυτός έκανε λάθος .Στο 11 κεφαλιά του Μπουρελάκου η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πέλοπα, Στο 15 και μετά από λάθος των αμυντικών του Πέλοπα ο Φιλιππίδης μπήκε στην περιοχή ,εκεί φάνηκε να ανατρέπετε από τους αμυντικούς όμως ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα. Για να έρθει το 18 λεπτό και μια ωραία επέλαση του Μακρίδη που μπήκε από αριστερά στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έδωσε την μπάλα στον ξεμαρκάριστο Φιλιππίδη  για να ανοίξει το σκορ.Στο 24 εκπληκτική απόκρουση από τον Λαμπρου σε κεφαλιά εξ επαφής του Δάνη μέσα από την μικρή περιοχή έδιωξε σε κόρνερ.Στο 37 δυνατό σούτ του Λώττα η μπάλα λίγο άουτ από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Πέλοπα. Με αυτό το σκόρ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο και το 55 δυνατό σουτ του Μπουρελάκου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 64 έγινε το 1-1  όταν ο Μπούκης εκτέλεσε ένα φάουλ και η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Λάμπρου ,εκεί μπερδευτήκαν οι αμυντικοί του Κρανιδίου η μπάλα έφτασε στον Δάνη και έκανε με πλασέ ισοφάρισε. Από το λεπτό αυτό κα μετά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο ουσίας αφού το αποτέλεσμα βόλευε και τις δύο ομάδες , ένα αποτέλεσμα όμως που παρά λίγο να αλλάξει στο 91 όταν ο Μετζιάνι έπιασε ένα δυνατό  σουτ και έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Χανσαμπέλι που απογειώθηκε και απέκρουσε εκπληκτικά. Από διακριθέντες δεν θα αναφέρουμε αφού όλα τα παιδιά του Κρανιδίου προσπάθησαν. Η διαιτησία του κυρίου Κούλη από την Ηλεία ήταν άριστη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: Λάμπρου, Μαλτέζος  Ζαραφωνίτης, Μπουρελάκος, , Κιλασίν, Δαγρές , Μακρίδης, Μετζιάνι, Φιλιππίδης,(73 Κιρτάκης)  Λώτττας,(67 Δαραμάρας)  Αναστασιάδης.(55 Παικόπουλος)
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Χασαμπέλι, Ροθόνης, Μπούκης, Στασινόπουλος Δ., Τόλιας, , Λίλιος, Μπίτσιος  Στασινόπουλος λ. Δάνης, Παπαβασιλέιου  Ζάρκος.(65 Παπαδημητρίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: