Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2010

Η ομάδα του Αριστέα Αργους είναι ο πρωταθλητής για φέτος στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. Την Κυριακή το απόγευμα επικράτησε με 4-1 του Πανναυπλιακού- Balla Club.
Η ομάδα του Αργους πέτυχε δυο γκολ στο α΄35λεπτο με Γκρόσιο και Γιάρα και άλλα δυο στην επανάληψη με τον Γιάρα. Για τον Πανναυπλιακό- Balla Club μείωσε σε 4-1 ο Ψύχας.
Επαιξαν:
ΑΡΙΣΤΕΑΣ (ΚΑΤΣΑΣ-ΚΑΛΤΑΚΗΣ): Κυριακόπουλος, Λαγός, Φλώρος, Μουγιακάκος, Στρατηγάκης, Κοσμάς, Μαυρομμάτης, Καρκαλάτος, Γιάρας, Βερβενιώτης, Γκρόσιος, Μπούρης, Γ.Βερβενιώτης, Μπράβος, Δ.Παναγόπουλος, Θ.Παναγόπουλος, Τσαγκαρέλης, Κόκκινος, Νταούτι, Φλεβάρης.
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ- BALLA CLUB (ΔΩΡΗΣ-ΒΕΝΕΚΟΥΜΗΣ): Λάκουρας, Ψύχας, Ζαχ.Δωρής, Επ.Συρεγγέλας, Γ.Δωρής, Ζ.Δωρής, Μουταβελής, Μάρκου, Παλαδινός, Μάρκου, Ομ.Συρεγγέλας, Φαναρίσιος, Μιχόπουλος, Τσελεπάκης, Παραγιουδάκης, Κρεμμύδας, Κεφάλας, Παπαγεωργίου.
Διαιτήτευσαν οι Βαγ.Μανούχος, Χρ.Γρυπάρη, Γ.Φιλιππόπουλος.
Στον τελικό παραβρέθηκαν και έδωσαν κύπελλα και μετάλλια στους παίκτες των δυο ομάδων και τους προπονητές οι: Γιάννης Αποστολόπουλος (πρόεδρος της ΕΠΣΑ), Γιάννης Γαλανόπουλος (γ.γραμματέας), Β.Λιακόπουλος (μέλος του Δ.Σ.) και: ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΑΑΡ Γ.Μπόλλας, ο πρόεδρος του ΔΑΚ Ναυπλίου Γ.Κωστούρος, ο πρόεδρος του ΔΑΚ Κουτσοποδίου Γ.Παναγόπουλος.

ΠΗΓΗ:http://www.epsarg.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: