Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΜΕΘΑΝΑ-ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 0-8 ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Παράσταση για ένα ρόλο ήταν σήμερα στην Κοιλάδα ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της τυπικά γηπεδούχου ομάδας των Μεθάνων και του Παναυπλιακού. Το τελικό σκορ είναι 8-0 υπέρ της ομάδας του Ναυπλίου που γίνεται η πρώτη φιναλίστ του τελικού και περιμένει τον νικητή του άλλου ημιτελικού μεταξύ Αριστέα και ΑΕΚ Ερμιονίδας που γίνετε στο γήπεδο του Δρεπάνου την Κυριακή στις 5 και μισή το απόγευμα.
Το σκορ άνοιξε στο 13 με κεφαλιά ο Όμηρος  Συρεγγέλας και στο 21 ο Μάρκου με κεφαλιά έκανε το 2-0.Είχε προηγηθεί δυνατό σουτ του Μουσταβέλη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Μεθάνων Φλαμπούρης. Στο 24 η ομάδα των Μεθάνων είχε δοκάρι σε σουτ του Παν.Βλάχου. Στο 28 ο Όμηρος Συρεγγέλας μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0. Και ταυτόχρονα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 31 ο Δωρής με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 4-0 και ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου πάλι ο Δωρής με απευθείας κτύπημα φάουλ έκανε το 5-0.Στο 44 ο Μουταβέλης με σουτ  ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-0.Στο 55 μεγάλη ευκαιρία για τον Παναυπλιακό να κάνει το 7-0 όμως το σουτ του Μάρκου κατέληξε στην συμβολή των δοκαριών του Φλαμπούρη. Στο 64 δυνατό σουτ του Όμηρου Συρεγγέλα τραντάζει το αριστερό δοκάρι του Φλαμπούρη και στην επαναφορά ο Μάρκου κάνει το 7-0 με σουτ. Στο 67 ο Παραγκιουδάκης που είχε μπει λίγα λεπτά πιο πριν με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό σκορ 8-0.
Διαιτητής ήταν ο κύριος Ρατσιάτος με βοηθούς τους  Ιωαννίδη και Ξιάρχου.
Μέθανα ( Ν.Γραμματικόπουλος Φλαμπούρης, Λεσιώτης , Πλάκου ( Μανιάτης) Παντελής Τριανταφύλλου, Μαλτέζος, Λυσέως,Μενιέ, Νίνος, Βλάχος Παν,Βλάχος Στ.(54 Δημητρίου)
Παναυπλιακος (Γ.Νενεκούμης): Λακούρας,Ράλλης ε.Συρεγγέλας, Δωρής Ζαχ, Ψύχας, Δωρής Γ., Μουταβέλλης,Γόγονας, Ομ.Συρεγγέλας, Δωρής Κ. Μάρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: