Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Α.Ο.ΠΟΡΟΣ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-2


Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει για φέτος την ομάδα του Κρανιδίου να μένει αήττητη εκτός έδρας αφού απέσπασε ισοπαλία από την ομάδα του Πόρου με σκορ 2-2. Το 1-0 έγινε στο 5 λεπτό όταν ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε κόρνερ για τον Πόρο , η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι εκεί πετάχτηκε ο Σαλαπάτας και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 12 κεφαλιά του Νεόφυτου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 22 ο Ραβούσης πρόλαβε τον Ξύδη και απέκρουσε πριν γίνει απειλητικός. Στο 32 βαθιά μπαλιά στον Τζώρτζη που από θέση μέσα δεξιά μπήκε στην περιοχή με με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαυροκορδόπουλου κάνοντας το 1-1. Στο 36 με τον ίδιο περίπου τρόπο μπήκε το γκόλ του Πόρου με τον Ξύδη όταν δέχτηκε μπαλιά από το κέντρο του  και μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-1. Στο 44 ο Σαλαπάτας και στο 45 ο Ξύδης παραλίγο να κάνουν τν ζημιά όταν το σουτ του πρώτου η μπάλα έφυγε άουτ και του δεύτερου απέκρουσε σωτήρια ο Ραβούσης . Στο δεύτερο ημίχρονο το Κρανίδι ισορρόπησε τον αγώνα και κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια με τον Τζώρτζη στο 59.Για το γκολ της ισοφάρισης του Κρανιδίου υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες από πλευράς Πόρου για οφσάιντ του Πόρου κάτι όμως που δεν ευσταθεί αφού ο σκόρερ καλυπτόταν από αμυντικό. Από το σημείο αυτό ο Πόρος πίεσε χωρίς αποτέλεσμα με μοναδικές ευκαιρίες στο τελευταίο λεπτό του αγώνα όταν τα σούτ των παικτών του έφυγαν άουτ.
Η διαιτησία του κυρίου Ασπραδάκη ήταν άριστη.
ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  : : Ραβούσης, Γιαννούκαρης  , Γιάννος, Τσολάκος, Κοξίδης, Παππάς,( 82 Δαγρές) Χρήστου Δρίτσας, Πέτγαζλης,  ( 49 Δειμέζης) ,Τζώρτζης  Σταματέλος ( 43 Μπουγιούρας)
ΠΟΡΟΣ: Μαυροκορδόπουλος, Παπαδόπουλος, Καπετάν Κωσταντής,( 77 Σοφός) Τσιριγώτης, Σαμαράς, Μέλλος ( 70 Σταύρου) , Ξύδης, Ζόρας,, Νεώφυτος. Μπουρίκας,Σαλαπάτας ( 78 Γκολέμης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: