Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ 1-0


Χωρίς να παίξει μεγάλη μπάλα το Κρανίδι πήρε το πολύτιμο τρίποντο πού το κρατάει μόνο του στην κορυφή του 7ου ομίλου. Ένα γκολ του Χρήστου από τραγικό λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακα των Ερυθρών ήταν αρκετό να χαρίσει την νίκη στους γηπεδούχους.
Πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους στο 5 λεπτό όταν ο Κουτσοδήμος βρέθηκε έξω από την περιοχή του Κρανιδίου ,σούταρε στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Ραβούση. Από το λεπτό αυτό και μετά το Κρανίδι άρχισε να ανεβάζει στροφές και να κλείνει σιγά σιγά την ομάδα της Δάφνης στα καρέ της με αποκορύφωμα μία κεφαλιά του Τσολάκου στο 19 ύστερα από φάουλ του Σταματέλου να φύγει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Βασιλείου. Η μεγάλη φάση του ημιχρόνου έγινε στο 24 όταν ο Σταματέλος εκτέλεσε φάουλ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας την μπάλα να τραντάξει την συμβολή των δοκαριών του Βασιλείου. Αυτές ήταν και οι καλύτερες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Δάφνη έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Τσαούσης σούταρε δυνατά και ο Ραβούσης ήταν στην σωστή θέση και αποσόβησε τον κίνδυνο. Και φτάνουμε στο 56 λεπτό με το Κρανίδι να ανοίγει το σκορ ύστερα από ένα τραγικό λάθος της άμυνας της Δάφνης όταν οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας δεν συνεννοήθηκαν ,η μπάλα έφτασε στον Χρήστου και αυτός με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους .Στο 62 σουτ του Κουτσοδήμου απέκρουσε ο Ραβούσης. Στο 79 έγινε μία διεκδίκηση της μπάλας από τον Σταματέλο και τον Σίδερη με αποτέλεσμα να δοθεί φάουλ υπέρ του Κρανιδίου. Στην συνέχεια και ενώ υπήρχε φυσική διακοπή ο Σίδερης έριξε αγκωνιά στον Σταματέλο με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποβάλει τον ποδοσφαιριστή της Δάφνης ύστερα από υπόδειξη του πρώτου βοηθού Ν.Καλημέρη.
Στην συνέχεια η Δάφνη βγήκε στην επίθεση και πίεσε την άμυνα του Κρανιδίου για να ισοφαρίσει χωρίς αποτέλεσμα.
Και ενώ οι παίκτες του Κρανιδίου πανηγύριζαν την μεγάλη τους νίκη στο κέντρο του γηπέδου ο τερματοφύλακας Βασιλείου είχε έντονη λογομαχία με τον πρώτο βοηθό Νικο Καλημέρη ενημερωθήκαμε ότι ο διαιτητής έβγαλε κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Δάφνης και των διαιτητών. Τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν. Για την συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο Βασιλείου είπε στον βοηθό : « Τι νομίζεις πως είσαι ρε? Ένας βλάκας μεγάλος είσαι».

Για την διαιτησία τα είπαμε. Από την πλευρά του Κρανιδίου δεν υπάρχει κανένα παράπονο . Από αγωνιστικής πλευράς πιστεύουμε πως οι διαιτητές τα πήγαν περίφημα.

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : : Ραβούσης, Γιαννούκαρης, Γιάννος, Τσολάκος, Μυροφορίδης, Παππάς Χρήστου Δρίτσας ( 77 Μπουγιούρας) Πέτγαζλης,( 89 Δειμέζης) Τζώρτζης (67 Κοξίδης ) Σταματέλος
ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ : Βασιλείου, Κουτσοδήμος, Παπακωνσταντίνου,( 65 Πλαβούκος ) Μάγκας, Αβράπος, Κόνστας (78' Διαμαντάκης), Τσαλμάς Λιώρης, Σιδέρης, Τσαούσης, Τσατσαρώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: