Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-4



 Κατώτερη του αναμενομένου η ΑΕΚ Ερμιονίδας έχασε δίκαια από τον Παναργειακό.
Στο 2 λεπτό σουτ του Χρήστου η μπάλα άουτ. Στο 10 λεπτό ο Παπαευθυμίου μπήκε μόνος του στην περιοχή αλλά ο Ραβούσης έπεσε στα πόδια του και αποσόβησε τον
κίνδυνο. Στο 36 ο Παναργειακός άνοιξε το σκορ όταν έγινε σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Κρανιδίου ,εκεί πετάχτηκε ο Τσακώνης και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Αυτές είναι οι μοναδικές φάσεις πού έγιναν σε όλο το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Κρανίδι μπήκε με σκοπό να φέρει τον αγώνα στα ίσα. Στο 47 μπαλιά τρύπα του Σταματέλου στον Τζώρτζη πρόλαβε και απέκρουσε ο Κοψαχείλης, ΣΤΟ 49  κόρνερ του Παππά ο Τσολάκος έπιασε κεφαλιά που έφυγε άουτ. Στο 53 ο Τσολάκος πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Παπαευθυμίου πριν προλάβει να γίνει επικίνδυνος για το τέρμα του Ραβούση. Στο 56 ο Τσολάκος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.Απο το σημείο αυτό και μετά το Κρανίδι « έκλεισε « τον Παναργειακό στα καρέ του χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 74 ήρθε η ψυχρολουσία όταν η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή του Κρανιδίου και ο Χοτζαι με δυνατό σουτ έκανε το 1-2. Ένα λεπτό αργότερα έγινε μια βαθιά μπαλιά από την περιοχή του Παναργειακού  ,η μπάλα έφυγε στην  πλάτη της άμυνας του Κρανιδίου στον Παπαευθυμίου ο οποίος μπήκε στην περιοχή πλασάρωντας τον Ραβούση κάνοντας το 1-3. Εκεί κάπου τελείωσε και το παιγνίδι αφού τα υπόλοιπα δεκαέξι λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Στο 91 και ενώ όλοι περίμεναν τον διαιτητή να σφυρίξει την λήξη του αγώνα ο Τσακώνης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκλεισε το σκόρ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Σπ.Σελίμος (ΛΑΚΩΝΙΑΣ)
ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  : : Ραβούσης, Γιαννούκαρης,( 79 Κοξίδης) Γιάννος, Τσολάκος, Μυροφορίδης, Παππάς, ( 76 Δειμέζης ) Χρήστου Δρίτσας, ( 46 Μπουγιούρας ) Πέτγαζλης, Τζώρτζης  Σταμετέλος
Κοψαχείλης, Παπαδόπουλος, Σαίντ, Παπαπέσιος, Τσομπανάκος, Λιάρος, Παπαευθυμίου ( 80 Ζαραφωνίτης) , Χοντζάι , Τσακώνης, Νικολάτος ( 82 Παπούλιας) Κολιοκώστας ( 84 Ταράτσας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: