Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-Α.Ε.Κ. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-1



Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Ο νεοφώτιστος απέναντι σε μια έμπειρη και καλή ομάδα έστω και εντός έδρας. Η σημερινή ισοπαλία όμως μάλλον πίκρα άφησε στους γηπεδούχους παρά ικανοποίηση.

Ο κ. Πετρινιώτης κατέβασε  σήμερα στο γήπεδο το πιο επιθετικό σχήμα που έχει χρησιμοποιήσει έως τώρα στο πρωτάθλημα.Μόνο η ατυχία δεν τον άφησε να δικαιωθεί για το ρίσκο που πήρε.

Οι οράνιε  εντελώς ....ξεψάρωτοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με άγριες διαθέσεις.
Στο πρώτο μόλις λεπτό ο Αποστολάκης θα κάνει το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι αλλά ο Γιάννος με προβολή θα πάρει τη ...μπουκιά από τον Χρυσαφίδη που ήταν έτοιμος να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και θα διώξει σε κόρνερ.
Νέα σέντρα του Αποστολάκη στο 4ο λεπτό, η μπάλα θα περάσει πάνω από όλους και ο Κολιάκος λίγο έξω από τη μικρή περιοχή θα πιάσει το μονοκόμματο σουτ που θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Ραβούση. Στερώντας έτσι το προβάδισμα στο σκορ στους γηπεδούχους και στους περίπου 350 θεατές που βρέθηκαν στο Θώδειο σήμερα ένα γκολ για highlight.
Στο 8ο λεπτό ο Αντωνίου θα βρεθεί στη γωνία της μικρής περιοχής θα πλασάρει αλλά ο Ραβούσης θα πέσει εντυπωσιακά στη γωνία του και θα διώξει σε κόρνερ.
Στο 19ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους. Μετά από βαθιά μπαλιά ο Πλούμπης θα βγει να μαζέψει τη μπάλα μπροστά στον Παππά. Η μπάλα θα κοντράρει στους δύο παίκτες και θα πάρει τροχιά προς το τέρμα.Ο Δημαράκης που ακολουθούσε τη φάση θα προλάβει πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα να την απομακρύνει μπροστά από τον Παππά που καιροφυλακτούσε.

Στο 27ο λεπτό , μετά από κόρνερ του Κολιάκου οι οράνιε θα ανοίξουν το σκορ. Η εκτέλεση του αρχηγού με πολύ φάλτσο θα αναγκάσει τον Ραβούση να διώξει με γροθιές. Η μπάλα θα καταλήξει στον Αποστολάκη που αφού κερδίσει την κατοχή με σουτ έξω από τη μικρή περιοχή  θα κάνει το 1-0.
Στο 28ο λεπτό, σέντρα στην καρδιά της άμυνας, ο Αποστολάκης θα προσπαθήσει ανεπιτυχώς να στείλει τη μπάλα με ανάποδο ψαλίδι στα δίχτυα.Η μπάλα θα καταλήξει στον Κολιάκο που θα σκοράρει με τον διαιτητή να σφυρίζει επιθετικό φάουλ στον Αποστολάκη.
Στο 30ο λεπτό, ο Χρυσαφίδης στο ύψος του πέναλτι θα κερδίσει τη κεφαλιά από τους αμυντικούς της Α.Ε.Κ και θα πασάρει εκτός περιοχής στο Κολιάκο. Ο αρχηγός θα πιάσει ένα φοβερό σουτ αλλά η μπάλα θα βρει στο πόδι του ...Χρυσαφίδη και θα περάσει άουτ.
Στο 39ο λεπτό, καταπληκτική  κάθετη μπαλιά 30 μέτρων του Κολιάκου στον Χρυσαφίδη που θα μπεί από τα πλάγια μέσα στην περιοχή αλλά θα σημαδέψει την εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στο 42ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν φάουλ εκτός περιοχής. Ο Σταματέλος θα πασάρει στον Τζώρτζη αλλά ο Πλούμπης θα πέσει στη γωνία και θα απομακρύνει τον κίνδυνο.

Και εκεί που φαινόταν ότι το ημίχρονο θα έληγε με τους γηπεδούχους να προηγούνται, ήρθε η ζημιά. Μια βαθιά μπαλιά και ο Παππάς θα πιάσει από πλάγια θέση ένα δυνατό βολέ με τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό Γ' της εστίας του Πλούμπη που αν και ακούμπησε τη μπάλα δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ.
Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο.Ρίσκαραν στα νώτα τους αφού άφησαν χώρους στους αντιπάλους και προσπάθησαν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.
Στο 46ο λεπτό , ο Κολιάκος θα εκτελέσει το φάουλ από πλάγια θέση και ο Ραβούσης καλού-κακού θα διώξει με γροθιές σε κόρνερ.
Στο 48ο λεπτό, ο Κολιάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα στείλει τη μπάλα για δεύτερη φορά στο οριζόντιο δοκάρι του Ραβούση.

Στο 55ο λεπτό , το διαγώνιο σουτ του Αποστολάκη θα αναγκάσει τον Ραβούση να πέσει στη γωνία του και να μπλοκάρει.
Στο 58ο λεπτό, σουτ του Μαυρέλη εκτός περιοχής δεν θα βρει το στόχο.
Στο 70ο λεπτό, ο Χρυσαφίδης θα στρώσει με το κεφάλι στον Αποστολάκη μέσα στη μικρή περιοχή που θα προσπαθήσει να νικήσει το Ραβούση  χωρίς όμως να βρίσκει τη μπάλα στο ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε.
Άλλο ένα σουτ μέσα από την περιοχή του Κολιάκου στο 83ο λεπτό θα περάσει άουτ.Ίδια τύχη είχε και το σουτ του Τσουμάνη στο 87ο λεπτό όταν από καλή θέση δεν θα καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ραβούση.

Οι γηπεδούχοι που παρέμειναν για 5η συνεχόμενη αγωνιστική αήττητοι αρχίζουν να αποκτούν μια δυσάρεστη ...συνήθεια στο Θώδειο. Σε τρεις εντός έδρας αγώνες έχουν ήδη 5 δοκάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: