Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Α.Ο.ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-0


Πραγματώνοντας μεγάλη εμφάνιση το Κρανίδι αναδείχτηκε ισόπαλο με την ομάδα των Λουκισίων στο «Κώστας Ντελής»   με 0-0. Η ομάδα του Αντώνη Τζιέρη από καθαρή ατυχία δεν πήρε το «χρυσό» τρίποντο.      Μεγάλος άτυχος της συνάντησης ήταν   ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Τζώρτζης ο οποίος έχασε δύο πολλή μεγάλες ευκαιρίες να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Κρανιδίου.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκει σε μεγάλο βαθμό στην ομάδα του Κρανιδίου. Είχε κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Εφτανε πιο εύκολα στην περιοχή των Λουκισίων σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι προσπαθούσαν με σέντρες στην περιοχή του Ραβούση. Πρώτη καλή φάση στο 18 όταν τα Λουκίσια εκτέλεσαν κόρνερ ο Τσομπάνης έπιασε κεφαλιά και ο Ραβούσης απέκρουσε .Στο 32 η πολύ μεγάλη φάση για το Κρανίδι να ανοίξει το σκορ όταν ο Παπάς ελίχτηκε την κατάλληλη στιγμή στον Τζώρτζη ο οποίος βρέθηκε μόνος του μπροστά στον Μπόλμπαση ,το σούτ πού έκανε απέκρουσε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας των Λουκισίων. Στο 35 φάουλ του Γίγα κεφαλιά του Ελευθερίου η μπάλα άουτ. Στο 37 φάουλ του Χατζάκη ο Ραβούσης απέκρουσε πάνω από το κεφάλι του Γίγα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Λουκισίων μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 48 φάουλ του Χατζάκη ο Ραβούσης απογειώθηκε και απόκρουσε σωτήρια. Στο 85 ο Τζώρτζης βρέθηκε μέσα την περιοχή σούταρε με δύναμη και ο Μπολμπασης για μια φορά ακόμα απέκρουσε σωτήρια.
Στο 92 η τελευταία καλή φάση για τα Λουκίσια όταν ο Ελευθερίου σούταρε παράλληλη προς το τέρμα του Ραβούση και ο Γίγας δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Από την ομάδα του Κρανιδιου όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους . Όμως θα αναφερθούμε στον Ανδρέα Ραβούση ο οποίος ήταν εγγύηση κάτω από τα δοκάρια. Εδώ να αναφέρουμε ότι το Κρανίδι την τελευταία διετία έχει κάνει διάνα με τους τερματοφύλακες αφού και ο Αλέξης Λάμπρου που βρίσκετε στον πάγκο έχει αποδείξει τις ποδοσφαιρικές του αρετές.
Από την ομάδα των Λουκισίων μας άρεσε ο Καραμπάς βέβαια ο Μπόλμπασης που σε αυτόν οφείλετε το γεγονός ότι δεν έχασε η ομάδα τους ο Χατζάκης ( να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας είχε φτάσει κοντά στην απόκτηση του την φετινή αγωνιστική περίοδος) και ο Ελευθερίου.
Η διαιτισία του κυρίου Ζαραβίνου άριστη
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ : ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Μπόλμπασης, Σφυρόπουλος, Σπανός Θ. (67' Κοστακιώτης), Ευσταθίου, Καραμπάς, Χατζάκης, Ζαχαριάς, Γίγας, Τσομπάνης, Ελευθερίου, Ζαφειρόπουλος (46' Σπανός  Κ.)
ΚΡΑΝΙΔΙ: Ραβούσης, Γιανούκαρης, Γιάννος, Τσολάκος, Μυροφορίδης, Χρήστου, Παπάς (90' Δαγρές), Δρίτσας (85' Κοξύδης), Πέτγαζλης , Τζώρτζης (89 Μπουγιούρας), Σταματέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: