Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 4-2


Αυτή η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Γιατί το Κρανίδι σήμερα ήταν πραγματικά ομάδα. Κέρδισε και τον Παναργειακό και τον διαιτητή Ιωαννίδη. Οι παίκτες του Παναργειακού ήταν προκλητικοί με αντιαθλητικά κτυπήματα υπό την ανοχή του διαιτητή Ιωαννίδη. Oμως οι παίκτες του Κρανιδίου έδειξαν ποιός είναι το αφεντικό στον σημερινό αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο έχασε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ όταν σουτ του Σταματέλου και του Δρίτσα δεν βρήκαν το στόχο τους. Αντίθετα μία σοβαρή επίθεση έκανε η ομάδα του Άργους και κέρδισε ένα πέναλτι στο 39 όταν ο Κοξίδης ανέτρεψε επιθετικό της ομάδας του Άργους και ο Παπούλιας έκανε το 0-1.Με αυτό το σκορ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. την επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν και στο 57 ο Παππάς σέντραρε από δεξιά στην καρδιά της άμυνας του Άργους εκεί πετάχτηκε ο Τζώρτζης και με μια εκπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοψαχείλη αφού πρώτα κτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 69 ο Σταματέλος εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Άργους και ο Μυροφορίδης με σουτ έκανε το 2-1.Πρίν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων του Κρανιδίου ο Βάϊος Παππάς φρόντισε να τους ξανασηκώσει από την θέση τους αφού με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.Στο 84 ο Μπουγιούρας κέρδισε φάουλ στο ύψος της περιοχής του Άργους. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σταματέλλος ο οποίος έστειλε την μπάλα να τραντάξει το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στην επόμενη φάση ο Μυροφορίδης με σουτ μέσα από την περιοχή ζευγάρωσε τα προσωπικά του γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1.Οι παίκτες του Παναργειακού το μόνο πού κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90 σε 4-2 με σουτ του Κοσμά μέσα από την περιοχή. Όσο για την διαιτησία του ο κύριος Ιωαννίδης ας προσέχει λίγο .Σήμερα ήταν φιλικό. Σε έναν επίσημο αγώνα τι θα γινόταν αν παιζόταν μία κατηγορία; 
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Ραβούσης,Κοξίδης,Μυροφορίδης, Γιάννος,Γιαννούκαρης,Δρίτσας,Τζώρτζης,Χρήστου,Σταματέλλος,Πέτζαγλης, Παππάς.
Επίσης αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο : Μπουγιούρας, Δαγρές, Ελενης, Δειμέζης, Κιρτάκης,Κρητικός, Διαμαντής.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ : Κοψαχείλης, Σαίντ, Παπαδόπουλος Απ,Παπούλιας, Ταράτσας, Παλιοκώστας, Παπαευθυμίου, Τσακώνης, Τσιμπανάκος, Χοτζάι, Νικολέτος.
Επίσης αγωνίστηκαν και οι υπόλοιποι αναπληρωματικοί παίκτες που δεν γνωρίζουμε τα ονόματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: