Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ- ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-5



Πιο ονειρικό ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας του Κρανιδίου. Μια ομάδα βγαλμένη από άλλο πλανήτη. Μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής αναμέτρησης ο Γιάννης Τζώρτζης ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ.
Η ομάδα μπήκε στον αγώνα με σκοπό να πάρει τα ηνία του αγώνα και να δείξει ποιός είναι το αφεντικό. Πήρε το χώρο του κέντρου και μετέφερε το παιγνίδι στην περιοχή του Δρεπάνου. Προσπάθησε να πετύχει το γρήγορο γκολ κάτι όμως που δεν κατάφερε. Το σκορ άνοιξε στο 44 όταν ο Τζώρτζης έκανε ο 0-1. Ήταν ένα γκολ πού έκοψε τα πόδια στους γηπεδούχους και ταυτόχρονα έδωσε άλλον αέρα στους παίκτες του Κρανιδίου. Στο δεύτερο ημίχρονο το Δρέπανο μπήκε για να πιέσει και να ισοφαρίσει όμως στο 51 το Κρανίδι έκανε το 0-2 όταν μπαλιά του Σταματέλλου στο κέντρο της άμυνας του Δρεπάνου εκεί πετάχτηκε ο Τζώρτζης και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Κρανιδίου. Τρία λεπτά αργότερα ο Πέτζαγλης αφού πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου μπήκε στην περιοχή του Δρεπάνου και με πλασέ έκανε το 0-3.Στο 58 ο Τζώρτζης με πλασέ ανέβασε το σκορ σε 0-4 ύστερα από ωραία ενέργεια του Παππά. Δύο λεπτά αργότερα το Δρέπανο κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Μανιάτης που με ωραία εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Ραβούση μειώνοντας το σκορ σε 1-4.Το σκορ έκλεισε και πάλι ο Τζώρτζης με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό σκορ 1-5.
Από την ομάδα του Κρανιδίου όλοι ήταν διακριθέντες με τον Τζώρτζη να κλέβει την παράσταση με τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε.

Η διαιτησία του κυρίου Γραμματικόπουλου και των βοηθών του ήταν άψογη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ : Κεραμίδας ( 46 Παπαγιάννης) ,Μιλούσης, Μίχος , Καχριμάνης, Τράκας, Αντωνιάδης, Μανιάτης, Αναγνωστόπουλος,Γκιόλας, Παπασαράντοςμ( 64 Μπελέσης),  Μανδύλης ( 46 Σιγάλας)
ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Ραβούσης, Γιαννούκαρης, Γιάννος, Τσολάκος, Μυροφορίδης, Παππάς, Χρήστου, Δρίτσας, Πέτγαζλης, Τζώρτζης )73 Δειμέζης) Σταμετέλος 58 Μπουγιούρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: