Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 4-0


Δώδεκα λεπτά ήταν αρκετά για το Κρανίδι να κάνει το ντέρμπι της Αργολίδας ένα υγιεινό περίπατο. Στα πρώτα δέκα λεπτά ο Παναυπλιακός είχε μεταφέρει το παιγνίδι από την σέντρα και προς την περιοχή του Ραβούση. Στο 11 λεπτό ο Σακουλής έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ραβούση και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης απέκρουσε το σουτ του ίδιου παίκτη. Να αναφέρουμε ότι ο πορτιέρο του Κρανιδίου στο 2 λεπτό αποσόβησε σίγουρο γκολ όταν έπεσε στα πόδια του Αντωνόπουλου αποκρούοντας την μπάλα.
Στο 12 λεπτό ο Πέτγαζλης μπήκε από δεξιά την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Τζώρτζη στο σημείο του πέναλτι  ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου ανοίγοντας το σκορ.
Στο 19 μπήκε ένα γκολ περίπου σαν το πρώτο με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά σε διαφορετικούς ρόλους. Ο Τζώρτζης μπήκε από δεξιά και σέντραρε χαμηλά στο σημείο του πέναλτι   εκεί πετάχτηκε ο Πέτγαζλης και με κεφαλιά ψαράκι διπλασίασε τα τέρματα του Κρανιδίου ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 2-0.Θα μου επιτραπεί η έκφραση να πω ότι στο δεύτερο γκολ ο Πέτγαζλης έφαγε χώμα προκειμένου να βάλει το γκολ.
Τρία λεπτά αργότερα ο Πέτγαζλης βρέθηκε με την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και με πλασέ έκανε το 3-0.Με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη το Κρανίδι αντί να σβήσει τις μηχανές του όπως θα περίμεναν οι πιο πολλοί ανέβασε και άλλο τις στροφές στο 54 ο Πέτγαζλης σέντραρε από δεξιά η μπάλα πήγε στον Τζώρτζη ο οποίος σούταρε και η μπάλα αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα σε κόρνερ. Στο 65 νέα μεγάλη ευκαιρία για το Κρανίδι όταν ο Παππάς  μετά από μπαλιά του Πέτγαζλη  βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Παναυπλιακού το πλασέ που έκανε έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι. Στο 84 ο Παπαγεωργόπουλος έκανε ένα φάουλ στον Πέτγαζλη στο ημικύκλιο της περιοχής του Παναυπλιακού. Στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναυπλιακού με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Σταματέλος στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του Παναγιωτόπουλου κάνοντας το τελικό σκορ 4-0.
Από την ομάδα του Κρανιδίου κορυφαίοι οι Ραβούσης ( σωτήριες οι επεμβάσεις του) το φονικό δίδυμο της επίθεσης Τζώρτζης-Πέτγαζλης οι αμυντικοί ογκόλιθοι Γιάννος, Τσολάκος, Μυροφορίδης, Γιαννούκαρης, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας με την αθόρυβη δουλειά πού έκαναν όπως ο Παππάς που δικαιούται ένα γκολ ο Σταματέλος , ο Δρίτσας ο Χρήστου και όλα τα παιδιά που μπήκαν σαν αλλαγή.
Η διαιτησία του κυρίου Δημητρόπουλου ήταν άριστη. Σωστή η αποβολή του Παπαγεωργόπουλου με δύο κίτρινες.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  : : Ραβούσης, Γιαννούκαρης, Γιάννος, Τσολάκος, Μυροφορίδης, Παππάς, ( 77 Μπουγιούρας) Χρήστου,( 84 Δαγρές)  Δρίτσας, ( Κοξίδης) Πέτγαζλης, Τζώρτζης  Σταμετέλος
ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ : Παναγιωτόπουλος , Παπαγεωργόπουλος, Κοκορομύτης.( 75 Ζαχαράκης)  Φρυσίρας, Γκιαούρης, Παπαιωάννου , Αντωνόπουλος , Ψύλλας , Δρυμούρας Αριτζής, ( 61 Κωστόπουλος) Σακουλής. ( 81 Πρωτόπαππας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: