Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΤΡΟΙΖΙΝΙΑΚΟΣ 1-0


Ένα γκολ του Σταματέλου ΄ με πέναλτι 13 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ήταν αρκετό για να δώσει την νίκη στην ομάδα του Κρανιδίου επί του Τροιζινιακού ομάδα της πρώτης κατηγορίας Αργολίδας στο ουδέτερο γήπεδο
της Κοιλάδας. Από την μία η κούραση πού αρχίζει και βγαίνει από τους συνεχής φιλικούς αγώνες – τρία φιλικά σε τέσσερεις ημέρες- και από την άλλη το σκληρό παιγνίδι των φιλοξενούμενων συντέλεσαν ώστε να μη δούμε πολλά τέρματα. Πάντως αυτό πού έχουμε να αναφέρουμε είναι ότι η ομάδα ικανοποίησε με την εμφάνισή της. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το γκολ πέτυχε ο Σταματέλος στο 77 με πέναλτι όταν ανατράπηκε ο ίδιος από τους αμυντικούς του Τροιζινιακού.Το Κρανίδι θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 9 λεπτό όταν ο Γιαννούκαρης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκών του Τροιζινιακού.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ : Ραβούσης ( 80 Διαμαντής) Κοξίδης) ,Γιάννος ( 76 Δαγρές) ,Μυροφορίδης, Γιαννούκαρης ( 41 Ελένης) ( 81 Α.Νικόδημος) Τσολάκος, Τζώρτζης,( 32 Δειμέζης) ,Σταματέλος ( 83 Κιρτάκης) ,Χρήστου ( 85 Κρητικός) ,Μπουγιούρας ( 65 Τζώρτζης) Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: