Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 8-1 -ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


To ποδοσφαιρικό ταξίδι της ομάδας μας για το 2010 τερμάτισε την Κυριακή 23 Μαΐου στο Δρέπανο αφού ηττήθηκε με το βαρύ 8-1 από την ομάδα του Αριστέα Άργους και έτσι δεν θα βρεθεί στον τελικό. Η νίκη του Αριστέα κρίνετε δίκαιη .
Με γκολ από τα αποδυτήρια μπήκε ο Αριστέας αφού μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Μαυρομμάτης με σουτ μέσα από την περιοχή  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λούζη. Στο 12 ο Γκρόσιος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.Στο 16 ο ίδιος παίκτης με ένα ωραίο σουτ από τα πλάγια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λούζη. Κάπου εκεί τελειώνει και το παιγνίδι για το Κρανίδι. Στο 24 είναι σειρά του Γιάρρα να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή  (4-0) αφού θα πετύχει όλα τα υπόλοιπα πέντε γκολ του Αριστέα. Στο 25 μεγάλη ευκαιρία για το Κρανίδι να μειώσει όταν ο Ζέρβας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να φύγει άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Κιρτάκης με φάουλ έξω από την περιοχή μείωσε σε 4-1. Ένα λεπτό πριν λήξη το ημίχρονο ο Γιάρρας με σουτ  μέσα από την περιοχή έκανε το 5-1. Στο 43 ,45 και 46 ο Γιάρρας με ισάριθμα σουτ έκανε το τελικό 8-1.Από το λεπτό αυτό και μετά οι δύο ομάδες έριξαν στον αγώνα όλους τους αναπληρωματικούς τους.  
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο διαιτητής του αγώνα ήταν ο κύριος Μανούχος με βοηθούς τους Φιλιππόπουλο και Κρεμαστιώτη.
ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ  ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ : Κυριακόπουλος,Λαγός ,Φλώρος,Στρατηγάκης, Μουγιακάκος,Μαυρομμάτης, Καρκαλάτος,Γκρόσιος, Γιάρρας, Βερβενιώτης Γ.Κοσμάς.
Επίσης έπαιξαν: Μπράβος .Νταούτι, Κόκκινος, Παναγόπουλος ,Μαραγκός, Βερβενιώτης Βας.Τσαγκαρέλης, Μπούρης, Καρούτης.
ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Λούζης, Ζέρβας, Φράγκος,Λυκουριώτης ,Γαλανόπουλος, Κέντρος,Κακουριώτης, Κρητικός, Λάβρενιουκ, Κιρτάκης, Σαγγαγκέλωφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: