Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-0


Εδώ Παπάς εκεί παπάς που είναι ο Παπάς? Για όσους τον έψαχναν τον βρήκαν στο 87 λεπτό του αγώνα αφού έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Λάμπρου κάνοντας το 1-0 και δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του Λουτρακίου για παραμονή στην κατηγορία. Αντίθετα η ομάδα του Κρανιδίου μπαίνει σε νέες περιπέτειες και η νίκη στον αγώνα της Κυριακής με τον Πέλοπα Κιάτου είναι επιτακτική ανάγκη. Επίσης αυτό που θέλουμε να αναφέρουμε είναι η εμφάνιση που έκανε η ομάδα. Με τέτοιες εμφανίσεις ποιοι φίλαθλοι θα ταξιδέψουν πάλι σε εκτός έδρας? Από τον αγώνα του Λουτρακίου οι μόνοι που μπορούμε να πούμε ότι ξεχώρισαν ήταν στο χώρο της άμυνας ο Λαμπρούσης .στην επίθεση ο Νίκος  Μακρίδης πού ήταν ο μόνος που ένιωσε ο τερματοφύλακας του Λουτρακίου Τρακάκης όταν στο 13 εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και απέκρουσε με ωραία εκτίναξη ο τερματοφύλακας  και στο 43 όταν πάλι ο Μακρίδης έκανε σουτ απέκρουσε προσωρινά ο τερματο φύλακας η μπάλα του έφυγε πήγε στο δοκάρι και σε δεύτερο χρόνο την έπιασε. Επίσης μια αναφορά για τον Μακρίδη ότι γύρναγε πίσω στην άμυνα σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις και καθάριζε τις φάσεις. Επίσης πολύ καλή παρουσία για μια φορά ακόμα του Αλεξ Λάμπρου. Ο μικρός ήταν εκεί που έπρεπε και θα αναφέρουμε στο 15 όταν απέκρουσε το σουτ του Αποστολάκη στο 13 μέσα από την περιοχή, στο 53 όταν έκανε νέα απόκρουση σε σουτ φάουλ του Παπά .Ίδια φάση και στο 66 όταν μετά από φάουλ του Γκαράνη ο Ευθυμίου έπιασε κεφαλιά αλλά ο μικρός ήταν σε ετοιμότητα. Στην φάση του γκολ δεν φέρει καμιά ευθύνη αφού ο Σέγγας με τον Παπά .έμειναν μόνοι τους στην περιοχή και έπαιξαν βόλεϊ με το κεφάλι και τον τελευταίο με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Λουτράκι είχε δοκάρι στο 30 όταν δυνατό σουτ του Γκαράνη τράνταξε την συμβολή των δοκαριών του Λάμπρου.
Η διαιτησία του Δ.Νίκα από την Μεσσηνία ήταν άριστη ‘όπως το ίδιο και οι βοηθοί του και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Τρακάκης, Παντελέων, Μαντέλος, Αυγέρης, Παππάς, Ευθυμίου, Σέγγας (90 Γκρεκός), Γκαράνης, Αποστολάκης, Ανυφαντής, Αντωνίου.
ΚΡΑΝΙΔΙ: Λάμπρου, Μαλτέζος (60 Ζαραφωνίτης), Μπουρελάκος (87 Δαραμάρας), Κιλασίν, Λαμπρούσης, Γκαβούδης, Μακρίδης, Μερτσιάνι, Φιλιππίδης, Λώττας, Αναστασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: