Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΟΝ 7ο ΟΜΙΛΟ


Θα κάνουμε σήμερα μία αναφορά στις ομάδες που ανεβαίνουν στο περιφερειακό πρωτάθλημα και φυσικά αφορούν στον όμιλο μας.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ( Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ)

Ο ιστορικός Παναρκαδικός αφού ταλαιπωρήθηκε για πολλά χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα της Αρκαδίας φέτος ΈΚΑΝΕ  το μεγάλο άλμα προς το περιφερειακό πρωτάθλημα. Η πορεία του Παναρκαδικού προς την άνοδο δεν ήταν καθόλου εύκολη. Επρεπε  να φτάσει η προτελευταία αγωνιστική για να κερδίσει την άνοδο όταν αγωνίστηκε  στην Μεγαλόπολη με τον τοπικό Α.Ο.Φαλαισίας που μέχρι  αυτή την στιγμή είχαν και οι δύο από 69 βαθμούς και τον κέρδισε με 2-0 Να σημειωθεί ότι ο Παναρκαδικός στον πρώτο γύρο είχε χάσει εντός έδρας με σκορ 2-1 και η νίκη ήταν μονόδρομος.
Ο προπονητής που οδήγησε τον Παναρκαδικό στην Δ Εθνική είναι ο Τάκης Δημητρέλλης.

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Ε.Π.Σ.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)
http://www.aoloutraki.gr/

Μετά τον Ολυμπιακό Λουτρακίου το όμορφο Λουτράκι έχει και άλλη μία ομάδα τον Π.Α.Ο. που φέτος έκανε το μεγάλο άλμα προς το περιφερειακό .Η πορεία του ΠΑΟ Λουτρακίου ήταν εύκολη προς την άνοδο. Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας είναι ένας παλιός γνωστός μας από την θητεία του στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και γενικά στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Παντελής Κολιάκο ο οποίος έχει πετύχει μέχρι στιγμής τα 26 από τα 63 γκολ της ομάδας. Ακόμα να αναφέρουμε ότι στην ομάδα του ΠΑΟ παίζει ένας ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει την φανέλα του Κρανιδίου. Ο λόγος είναι για τον Γιώργο Νούλα.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιάννης Νούλας.

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ( Ε.Π.Σ.ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ)

Επιστροφή στο περιφερειακό μετά από ένα χρόνο απουσίας για την ομάδα του Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου Η ομάδα της Δυτικής Αττικής συγκέντρωσε 67 βαθμούς και 69-11 τα γκολ  σε αντίθεση με τον Ακράτητο πού συγκέντρωσε 63 βαθμούς.
Προπονητής του Αια Παραλίας είναι ο Γιάννης Μπότσης.


Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ ( Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ)
http://www.aoxalkisfc.gr/

Πρωταθλητής στην Ε.Π.Σ. Ευβοίας αναδείχτηκε ο Α.Ο.Χαλκίδας ο οποίος ισοβάθμησε με τον Α.Ο. Κύμης με 76 βαθμούς.Τήν άνοδο κέρδισε ο Α.Ο.Χαλκίδας αφού είχε κερδίσει εντός έδρας με 3-2 ενώ  απέσπασε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας. Να σημειωθεί ότι στην ομάδα του Α.Ο. Χαλκίδας αγωνίζεται ένας παλιός μας γνώριμος ο οποίος έχει αναδειχτεί  και πρώτος σκόρερ ( 2006-2007 25 γκόλ 23 συμμ.). Αυτός δεν είναι άλλος από τον 31 χρονο Γιώργο Μάνεση.
Προπονητής του Α.Ο. Χαλκίδας είναι ο Γιώργος Ποδαράς γνωστός από την θητεία του σαν παίκτης στον Παναθηναικό την  Κόρινθο (Α Εθνική) και Πανελευσινιακό.

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ (Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ)

Την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα μετά από τρία χρόνια πανηγυρίζει η Δάφνη Ερυθρών αφού κατάφερε και τερμάτισε με διαφορά 10 βαθμών από άλλη μια γνωστή μας ομάδα ,αυτή του Παναλίαρτου. Η Δάφνη Ερυθρών τερμάτισε στην πρώτη θέση με 81 βαθμούς  ενώ η ομάδα του Παναλίαρτου στην δεύτερη με 71.
Προπονητής της ομάδας της Βοιωτίας είναι ένας παλιός παίκτης της ο Βαγγέλης Ανανίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ (Ε.Π.Σ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)
http://www.asteras-drepanou.gr/index.htm

Πρωταθλήτρια ομάδα για την  Αργολίδα αναδείχτηκε ο Αστέρας Δρεπάνου ο οποίος ισοβάθμησε στα play off με τον Ερμή Ερμιόνης συγκεντρώνοντας και οι δύο από 41 βαθμούς, αλλά στους μεταξύ τους αγώνες ο Αστέρας είχε κερδίσει εντός έδρας με 1-0 και είχε αποσπάσει ισοπαλία εκτός έδρας με 1-1. Έχοντας για ηγέτη  έναν ποδοσφαιριστή που έχει ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό ιστορικό όπως: Μπλακ Σταρ της Λιβερίας, στην Μονακό, στην Τουλούζ, Σταντάρ-Λιέγη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Skoda Ξάνθη (1996/97), ΑΕΚ (1997-1999), Ηρακλή (1999/00), Πατραϊκό και Παναχαϊκή (2000/01), Πανσερραϊκό (2004/05), Καβάλα (2005/06), Δόξα Δράμας (2006/07) Παράλληλα φόρεσε 65 φορές τη φανέλα της Εθνικής Λιβερίας (σημειώνοντας και 12 γκολ), με την οποία έλαβε μέρος σε 2 Κύπελλα Εθνών Αφρικής, το 1996 και το 2002. Και αυτός δε είναι άλλος από τον 37 χρονο Κέλβιν Σέμπουε.
Προπονητής στην ομάδα του Αστέρα Δρεπάνου είναι ο Γιώργος Καχριμάνης.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ε.Π.Σ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)
http://panargeiakos.blogspot.com/

Ο Παναργειακός μετά από δύο χρόνια παρουσίας στα γήπεδα της Γ Εθνικής επέστρεψε στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Τα προβλήματα πάρα πολλά για την ομάδα του Αργους είχαν να κάνουν κυρίως με το οικονομικό κομμάτι. Οι πληροφορίες που έρχονται από το Αργος αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα η ομάδα να μη μπορέσει να αγωνιστεί ούτε στο περιφερειακό…………
Προπονητής της ομάδας του Παναργειακού είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής του  Δημήτρης Μπατάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: