Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας με ευθύνη της Επιτροπής Αναπτυξιακού Προγράμματος προκηρύσσει το ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ για την περίοδο 2009-2010.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους (έτος, μήνας, ημέρα). Μπορούν να συμμετέχουν και αλλοδαποί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν την ελληνική υπηκοότητα υπό την προϋπόθεση ότι τα παιδιά φοιτούν σε ελληνικά σχολεία.
Κάθε ομάδα που μπορεί και θέλει να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Παίδων έχει την υποχρέωση να υποβάλλει μέχρι την Παρασκευή 05/02/2010 στην Ε.Π.Σ. Αργολίδας δήλωση συμμετοχής σε ειδικό έντυπο.
Στη δήλωση  συμμετοχής θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται η εξασφάλιση του γηπέδου που θα χρησιμοποιηθεί ώς έδρα, σύμφωνα με τα όσα ορίζουν οι κανονισμοί, ενώ θα πρέπει να ληφθεί υπ' όψη ότι οι αγώνες του παιδικού πρωταθλήματος θα διεξάγονται και Σάββατο πρωϊ όταν οι οργανωτικές ανάγκες το επιβάλλουν.
Διευκρινίζεται ότι μπορεί να δηλώσει συμμετοχή η ομάδα ενός ΔΗΜΟΥ που θα αποτελείται αποκλειστικά απο παίκτες των ομάδων που βρίσκονται στα όριά του εν λόγω Ο.Τ.Α. Επίσης την ίδια δυνατότητα της χρησιμοποίησης παικτών από ομάδες του ίδιου Δήμου θα έχουν οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για να πάρει μέρος μια ομάδα στο Πρωτάθλημα είναι:
1.Το δελτίο ατομικών στοιχείων και μεταβολών του ποδοσφαιριστή ή πιστοποιητικό γεννήσεως με φωτογραφία σφραγισμένη από τον οικείο Δήμο.
2.Κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών θεωρημένη από την ΕΠΣ Αργολίδας.
 Το πρωτάθλημα παίδων θα γίνει στην α' φάση (προκριματικοί αγώνες) σε ομίλους και σε αγώνες ενός γύρου, ενω οι προημιτελικοί, ημιτελικοί και ο τελικός σε αγώνες νοκ άουτ.
Αναλυτικά το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων θα αναφέρεται στην προκήρυξη που θα δοθεί σε όλες τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.
Το πρωτάθλημα προβλέπεται να διεξαχθεί το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος  2010-Μάιος 2010.
Ημερομηνία έναρξης των αγώνων καθώς και οι ημέρες και οι ώρες διεξαγωγής τους θα καθοριστούν απο την Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος σε συνεννόηση (συνεργασία) με τις ομάδες που θα συμμετέχουν κατά την ημέρα της κλήρωσης που θα γίνει την Δευτέρα 08/02/2010 στα γραφεία της Ενωσης και ώρα 12:00.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γήπεδα κανονικών διαστάσεων με τη μορφή 11Χ11. Η κάθε ομάδα μπορεί να δηλώνει σε κάθε αγωνα μέχρι 20 ποδοσφαιριστές με δυνατότητα να αγωνισθούν όλα τα παιδιά. (11 στο αρχικό σχήμα και 9 ως αλλαγή σύμφωνα με την προβλεπόμενη απο τον ΚΑΠ διαδικασία).
Η δήλωση συμμετοχής σημαίνει και την αποδοχή των καταστατικών της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Σ. Αργολίδος και γενικότερα των Κανονισμών που διέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: